Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento snímek se skládá z několika příběhů o nevypočitatelnostech života i lásky, o skrytých tajemstvích, promarněných příležitostech a druhých šancích, které potvrzují, že ten nejméně očekávaný konec bývá nejšťastnější. Jeden příběh vypráví o otci a synovi, kteří chodí se stejnou ženou. Další pojednává o ženě, která dala před mnoha lety své dítě k adopci a nyní je vydírána dokumentaristou, který tvrdí, že ví, kde se její již odrostlé dítě nachází. (HBO Europe)

(více)

Recenze (40)

castor 

všechny recenze uživatele

Takové plácání od jednoho pošramoceného osudu k jinému a hledání té správné cesty v trošku silně dramaturgicky uvolněném balení. Upřímná, lehce nezávislá, nevypočitatelná a tak trochu allenovsky pojatá tragikomedie Dona Rosse se mírně utápí v plochosti. Je to všechno o jednom tempu, o jedné rovině, která prakticky nevyzdvihne několik možných emocionálních/dramatických vrcholů. Různě se proplétající mozaika tak nemá takový dopad, jaký bych rád. Naštěstí jsou tu zajímavý herci. Mistryně vedlejší charakterních postav Maggie Gyllenhaal je opět dokonalá. Její postavy, které mají byť sebemenší prostor, tak o to důležitější mají úlohu pro vývoj děje. Překvapí/potěší i Bradford, Arnold nebo Lisa Kudrow. Můj černý (komediální) kůň to není, ale proč ne!! 65% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Určitá snaha o invenci v americkém nezávislém dramatu by tu byla. Náhodné popisky, jakože dovětky k jednotlivým postavám, jsou hrozně fajn a dost mě to s jednotlivými postavami sblížilo. Jenže jak jsem některým rozuměl víc a některým míň, tak výsledný dojem stejně byl klasický neurážlivý průměr, na který se dalo podívat, ale za týden už o něm nevím. ()

Reklama

sklennenka 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci. V tomto filmu mi silně vadila nekompaktnost příběhu. Nemohla jsem si nevšimnout snahy propojit osudy postav tak, jak jsme to viděli například v 21 gramech, ale to je úplně jiný kalibr. Přesto to ale nevzdám a jsem ochotna shlédnout film i na podruhé. Nejzajímavější mi přišla role Jude, se kterou si pohrála Maggie Gyllenhaal. ()

arkie 

všechny recenze uživatele

Typicky problem filmov, kde hlavnu myslienku nahradza zmat velkeho mnozstva postav, ktore su nejako zahadne prepojene. Nie je to vobec zle, velmi dobre vykony Maggie Gyllenhaal (real bitch, na konci by som jej najradsej rozkopal xycht), Steve Coogana (naozaj gayish, ma najvtipnejsiu hlasku), dokonca aj Lisa Kudrow (Phoebe) bola obstojna. Takze aj ked to bolo o nicom, nejako som prilis zubami neskripal. Na jedno pozretie je to dobre. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

1:série: Tenhle seriál je jako malá smršť, všichni mluví strašně rychle a co věta, to perla. Spoustu hlášek na pozadí zajímavých miniepizod rozhodně pobaví a zvedne náladu. Chraraktery jsou dost šílené a různorodé, takže si mohou dovolit dělat legraci snad ze všeho. Co ale mrzí nejvíc je nekonzistentní příběh. Je znát, že bylo natočeno první pár "testovacích" epizod a pak se teprve vše mohlo zaměřit i na nějaké dějové návaznosti. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama