Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

darwin 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, milá a příjemná jednohubka, která si na nic nehraje. V rámci žánru je to nadprůměr. Oba hlavní herci jsou příjemní - Hilary Duff roztomile sexy a Chad Michael Murray fešný jako v Dósn Kríku. Vedlejší postavy jsou ploché, až karikaturické, to se týká i šprťáckého Cartera. Hudba je dobrá, což je v teen žánru nutnost, ale místy jsou hluchá místa, takže to není ideální. Za zmínku stojí vrcholný moment filmu během fotbalového utkání, kdy byste čekali tradičně nějakou rockovou pecku ve stylu New Found Glory a najednou Jimmy Eat World spustí svůj slaďák Hear You Me - je to trefa do černého. ()

..Anya 

všechny recenze uživatele

A úplně největší bomba na tomhle filmu bylo to, že Popelka byla vlastně úplně nejhezčí v celým filmu. Překvapivě. A jediný způsob, kterým se snažili z Popelky udělat slečnu nepatřící do vyšší tzv."oblíbené" vrstvy, byl ten, že jí nasadili kšiltovku (aby jako nebylo vidět, že to je vlastně prom queen) a posadili do auta, který jí závidim až odsud. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Jednou to muselo přijít - po řadě volných teen adaptací klasických příběhů muselo dojít i na Popelku. Současné Popelky chtějí na Princeton, místo střevíčků ztrácejí mobilní telefon a pracují jako servírky. A ortel? Těžce naivní film, ale u pohádky bych to za chybu nepovažoval, jinak se však jedná o typicky hloupou americkou blbinu, kterých se natočily stovky, párkrát jsem se zasmál, jednou jsem byl i dojat, ve srovnání s jinými podobnými filmy se na to však dá koukat, Hillary Duff to zatraceně sluší, její macecha mně naopak lezla na nervy, její role byla trapná a dostala až přespříliš prostoru. Rozhodl jsem se, že dnes budu hodně hodný a dávám tři hvězdičky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff mi svého času tak nějak nevadila. Sice ty filmy, ve kterých se objevila jsou většinou jen samé romantické blbosti, ale pěkně se na ní dívalo a navíc i vcelku obstojně zpívá. Tahle verze „Popelky“ ovšem moc záživná nebyla. Jasně objevilo se tu pár světlých okamžiků i humorných momentek, ale většina postav mi lezla neskutečně na nervy. Ale tak je to dělané hlavně pro dívky v pubertě, které podobné srance a růžovou knihovnu milují takže… ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nakonec to nebylo zas až tak špatné. Jen je třeba brát v potaz, že je to zkráka modernizovaná pohádka, takže některé situace jsou přehnané, postavy taky nejednají vždycky úplně logicky a závěr se utápí v cukru. Pokud k tomu však budete takto přistupovat, můžete se v rámci možností i slušně bavit. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Kvůli přípravě na řidičskou zkoušku Hilary Duff jezdila sama z jedné natáčecí lokality do druhé. (HappySmile)
  • Trailer obsahuje hudbu od Jamese Newtona Howarda z filmu Dave. (HappySmile)

Reklama

Reklama