Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ples na miestnej strednej škole dá do kopy miestneho playboya a čašníčku, ktorý o sebe ale vôbec netušia a tak sa po plese začína hľadanie vysnívanej lásky. Herecké obsadenie: Ako to v podobných amerických teenage rodinných príbehoch býva tak sú aj hlavné postavy sympatické ale herecky vysoko podpriemerné. Prevedenie: Infantilná zápletka a aj humor. Všetko je strešne vyumelkované a ide to od začiatku do konca v zabehnutých šľapajach. Jediná zápletka je výsmech na úrovni školského predstavenia čo je strašne chabé a potom prichádza presladený koniec. Pocity: Aj napriek všetkému čo som napísal sa na to dá pozerať a dá sa v nedeľu poobede pri tom oddýchnuť bez toho aby ste pri tom zaspali. Viac som ani nečakal. Pridaná hodnota: Popoluška  z Americkej strednej školy. 50% ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Moderní je Hillary Duff a její filmy odsoudit, ta holka je možná podceňovaná Popelka mezi herečkami, která se zatím neukázala být princeznou.Tento film je souborem všech klišé z pohádky O Popelce, částečně je i paroduje a inovuje - záporné postavy výborně hláškují. Slabší je druhá třetina, kdy se film rázně odkloní od pohádkové předlohy a čtyřicet minut se zaplní celkem zbytečnou vatou, to asi proto, aby to mohli producenti vydávat za celovečerák. Závěr je pak naprosto v pořádku - přecukrovaný. Hillary hraje svůj standard, ale její "Princ Charming" Chad Michael Murray je velmi sympatický a dokonce oproti většině teen-idolům vypadá normálně. Dvě trapné sestry by se klidně mohly stáhnout do jedné osoby, a kdyby se víc přitlačilo na parodickou rovinu a cukr nahradila trocha chilli, byla by to naprosto dokonalá guilty pleasure. I tak s přibývajícím časem doceňuji intertextové vtípky a odkazy, hlášky (Mum's at home, baking. / People go to school to get smarter so they get a job. You already have a job, so it's like a skippikng a step.) které v českém dabingu bohužel zapadnou. Když nad tím tak přemýšlím, tak je čas zvednout hodnocení na čtyři - i na památku jedné dávné kolektivní projekce. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ne úplně vydařený remake klasiky. Sice spojení Popelky s přítomností se více méně povedlo, ale všechno je to zabalené v šíleně sladkém pozlátku. Strašně moc velký slaďák, né že by neměl být, ale tohodle už bylo opravdu přes příliš. Vytratilo se kouzlo klasického příběhu a to film uvrhuje do podprůměrného love story... ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

"Chci Rychle a zběsile. Nechci Řidiče slečny Daisy". Tak takové hlášky si milá Hilary Duffová a hlavně teda Marku Rosmane můžete strčit do prdele i se svým týmem kokotských herců. Opravdu ubohé americké hovno. Ikdyž jsem věděl, co od toho mám čekal, pustil jsem si to. Moje chyba, přiznávám. Ale stejně si myslím, že by na obalu mělo být napsáno "Tento film není vhodný pro rozumné a zdravé lidi". ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Já tenhle film prostě miluju. Ano já vím, že je to klasická teenage komedie, průhledná od začátku do konce, ale já si nemůžu pomoct. Společně s Mean Girls a Wild Child je to nejlepší teenage film. Když jsem ho viděla před 3 lety poprvé, měl pro mě kouzlo, má ho pro mě pořád. Až na to, že teď už na pohádky nevěřím. 5* (ano nadhodnocuji to, ale ostatní to tu zase podhodnocují, so what?) ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Hilary Duff přijala roli, protože Popelka byla její nejmilejší pohádkou, když byla malá. (HappySmile)
  • V některých scénách si u Sam na poličkách můžeme všimnout tří knížek Harryho Pottera. (Dlee)

Reklama

Reklama