Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff mi svého času tak nějak nevadila. Sice ty filmy, ve kterých se objevila jsou většinou jen samé romantické blbosti, ale pěkně se na ní dívalo a navíc i vcelku obstojně zpívá. Tahle verze „Popelky“ ovšem moc záživná nebyla. Jasně objevilo se tu pár světlých okamžiků i humorných momentek, ale většina postav mi lezla neskutečně na nervy. Ale tak je to dělané hlavně pro dívky v pubertě, které podobné srance a růžovou knihovnu milují takže… ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohraný příběh o holce, kterou všichni nesnášejí, každý se o ní otírá a hledá svého vysněného "prince"......nakonec samozřejmě vše dobře dopadne, "popelka" (Hilary Duff, která není žádná excelentní herečka, ale za to je moc hezká) získá svého vysněného a zlé maceše se vše vrátí. Přirovnal bych to k novodobému Mrazíkovi. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Chybělo docela málo a byl bych náramně spokojený. Chybělo pouze to, aby režisér, v důsledku popularity nejrůznějších komedií proslavené Jennifer Coolidge, trochu omezil rozsah její role, nebo spíš aby ji umírnil. Ne pokaždé, když se objeví ve filmu, to musí být dvanáctá verze Stifflerovy mámy, tady totiž její komediální kreace působí veletrapně. A to mě hrozně mrzí, Hilary Duff se mi totiž asi poprvé v její kariéře opravdu líbila a Chadovi se v teenagerovském žánru nevyrovná snad nikdo. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Moderní je Hillary Duff a její filmy odsoudit, ta holka je možná podceňovaná Popelka mezi herečkami, která se zatím neukázala být princeznou.Tento film je souborem všech klišé z pohádky O Popelce, částečně je i paroduje a inovuje - záporné postavy výborně hláškují. Slabší je druhá třetina, kdy se film rázně odkloní od pohádkové předlohy a čtyřicet minut se zaplní celkem zbytečnou vatou, to asi proto, aby to mohli producenti vydávat za celovečerák. Závěr je pak naprosto v pořádku - přecukrovaný. Hillary hraje svůj standard, ale její "Princ Charming" Chad Michael Murray je velmi sympatický a dokonce oproti většině teen-idolům vypadá normálně. Dvě trapné sestry by se klidně mohly stáhnout do jedné osoby, a kdyby se víc přitlačilo na parodickou rovinu a cukr nahradila trocha chilli, byla by to naprosto dokonalá guilty pleasure. I tak s přibývajícím časem doceňuji intertextové vtípky a odkazy, hlášky (Mum's at home, baking. / People go to school to get smarter so they get a job. You already have a job, so it's like a skippikng a step.) které v českém dabingu bohužel zapadnou. Když nad tím tak přemýšlím, tak je čas zvednout hodnocení na čtyři - i na památku jedné dávné kolektivní projekce. ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff, která patří mezi moje oblíbenkyně v téhle skvělé komedii hrála roli, která jí hrozně pasovala. Musím podotknout že i jméno, které v komedii měla "Sam" bylo skvěle vybrané a pasovalo jí. Popelka, která pracovala jako servírka v místní restauraci a zároveň chodila do školy a chtěla se dostat na Princetonskou univerzitu to ani zdaleka nebylo všechno. Její dvě nevlastní sestry a macecha, které po ní neustále šlapaly a ničily sen, který si strašně přála. Dopisovala si s klukem přezdívka "Nomad" Chad Michael Murray. Byl j sympaťák, hrozně milý kluk, který měl svůj šarm. Její e-maily, které si psala s Nomadem zneužili její sestry a před celou školou udělali představení, které Sam hrozně položilo! Ani se nedivím tohle bylo opravdu odporné! Tohle její sestry dělali pořád!! Nedokázali skousnout že jejich nevlastní sestra je krásná a dostane se na univerzitu s klukem svých snů! Sam měla, ale skvělé přátelé, které jí podporovali a dokázali aby se Sam postavila a dokázala se postavit na vlastní nohy! " NEDOVOL ABY TĚ STRACH Z PROHRY VYŘADIL ZE HRY! Tímhle se řídím i já podotýkám velmi pravdívé!!! Musím uznat že tenhle příběh mě hrozně fascinoval a hrozně jsem obdivovala pointu příběhu! Hudba, která zapadala do scén a děje se mi hrozně líbila! Celkové skvěle natočené perfektně zpracované! ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Řetízky na Carterově krku v první scéně byly připevněné k jeho košili, aby se vyhlo hluku, který by mohly zachytit mikrofony. (HappySmile)
  • Trailer obsahuje hudbu od Jamese Newtona Howarda z filmu Dave. (HappySmile)
  • Kvůli přípravě na řidičskou zkoušku Hilary Duff jezdila sama z jedné natáčecí lokality do druhé. (HappySmile)

Reklama

Reklama