Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch dosti tupých teenagerovských variací pohádkové klasiky. A je to fakt docela průser. Přitom z toho mohla býti celkem příjemná oddychovka. Jenže nápad není využit ani z třetiny, vtipy balancují na hranici trapnosti a Hilary Duff hrát prostě neumí. Aspoň, že ten Chad Michael Murray zahraje vždycky podobný role poměrně dobře. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, milá a příjemná jednohubka, která si na nic nehraje. V rámci žánru je to nadprůměr. Oba hlavní herci jsou příjemní - Hilary Duff roztomile sexy a Chad Michael Murray fešný jako v Dósn Kríku. Vedlejší postavy jsou ploché, až karikaturické, to se týká i šprťáckého Cartera. Hudba je dobrá, což je v teen žánru nutnost, ale místy jsou hluchá místa, takže to není ideální. Za zmínku stojí vrcholný moment filmu během fotbalového utkání, kdy byste čekali tradičně nějakou rockovou pecku ve stylu New Found Glory a najednou Jimmy Eat World spustí svůj slaďák Hear You Me - je to trefa do černého. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ne úplně vydařený remake klasiky. Sice spojení Popelky s přítomností se více méně povedlo, ale všechno je to zabalené v šíleně sladkém pozlátku. Strašně moc velký slaďák, né že by neměl být, ale tohodle už bylo opravdu přes příliš. Vytratilo se kouzlo klasického příběhu a to film uvrhuje do podprůměrného love story... ()

korok 

všechny recenze uživatele

Celkem koukatelná záležitost, nicméně dávám o něco nižší hodnocení za to, jak ten frajer odešel ze hřiště, při nejdůležitějším zápase sezóny, aby šel políbit svou lásku na tribunu a nechal zbytek týmu ve štychu. Jako fotbalista si nedovedu něco podobného představit, z toho by koukala pořádná ostuda. Ale chápu, že tenhle film je určen zejména pro pubertální holky, které takový naivní závěr jistě potěší. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Od tohohl filmu jsem čekala jedině to, že se pěkně zasměju nad jeho stupidností. Pár slabších míst tam sice bylo, ale jinak byl příjemný. Nic objevného - kdo by to ovšem od další verze Popelky čekal, ale šlo to a nebylo to extrémně hloupé. Snad jen se ten příběh dal trochu štavnatěji vyždímat, ale to už bych snad chtěla moc... ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Hilary Duff se podílela i na soundtracku k filmu a nazpívala tři písně. (Dlee)
  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)

Reklama

Reklama