Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent FBI Zack má poslední šanci dokázat, že je pořád dobrý. Dávná smrt jeho ženy mu stále svazuje ruce. Přesto musí vyrazit do boje proti italské mafii. Vysoce nebezpečná akce je možná jediná příležitost, aby si Zack opravil u svých šéfů reputaci. Hned od začátku to ale vypadá, že jeho smolná série pokračuje. Hlava zločineckého klanu umírá, mafie se začíná mstít a mezi Zackovými spolupracovníky se objevují zrádci. Pod stále větším tlakem podsvětí musí Zack chránit nejen svou kůži, ale také svého syna, který se má stát nástrojem kruté odplaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Sice jsem ten film viděla už celkem hodně dávno, ale pamatuju si, že poprvé mě neuvěřitelně chytl. Jenža napodruhé a po několika letech už na mě zdaleka natolik nezapůsobil. Možná proto, že se už nenechám tam lehce oblbnout americkými střílečkami, možná proto, že jsem jich viděla už tolik a možná taky proto, že tahle je vlastně celkem průměrná... ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Hloupé dialogy a slabý film se spoustou nesmyslů. Také špatný dabing všech herců (především pak Russella). Nenapadá mě jediná věc kvůli které by stálo se na film podívat, protože i Russell se v tom bahně totálně utopil. Toho vietnamce kterej vypadal jako Michael Jackson tam pořád převáželi jak rohlíky do pekárny. Dobrej byl taky ten mafián, kterej si na lodi s klukem skládal puzzle :D ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller o agentovi FBI Zackovi (Russell Crowe), který musí svést krutý boj s mafií, protože ti ho viní ze smrti syna šéfa podsvětí. Do jejich rukou se dostává Zackův syn, který se má stát nástrojem odplaty a tak Zack musí začít jednat a dokázat, že furt za něco stojí. Russell Crowe je výborný jako vždy, ale v porovnání s dnešními snímky se ani nechce věřit, že někdy točit takovéhle "béčka" (ale každý musel nějak začít)..... ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Obecně mi u akčních filmů absolutně nevadí, pokud obsahují dost přehnané scény. Za předpokladu, že je dostatečně zábavný a dobře natočený často nasolim i plné hodnocení. Jenže tohle béčko je natočeno velice špatně, neobsahuje žádné fórky ani hlášky, za to obsahuje i na to dobu dost ubohé a trapné honičky, střílečky a mlátičky. Ten scénář je prostě ubohý. Dále mě mrzí, že se zde vyskytuje Russell Crowe. Toho mám rád, jenže tady jsem mu jeho postavu tvrdého a nesmlouvavého policajta vůbec nevěřil. Plus do toho ta blondýna s neskutečně odporným, ječivým hlasem, která by asi o Russella stála i kdyby jí jednu vrazil. Prostě kráva. Nejvíc smutnej je však fakt, že nejlepší na tomhle filmu je ten pitomec z Beverly Hills, který je tu asi dvě minuty, ale je to škoda, protože vypadá dost zajímavě. ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Bez Crowea by som to rozhodne nepozeral a v konečnom dôsledku je to pozerateľné len vďaka jemu a jeho sympatickej postave, ktorá ako jediná je uveriteľná a dobre zahraná. Napriek všetkej lacinosti, debilite scenáre a kopu nelogických dier a mizerných postáv v scenári ma to aj celkom bavilo. Stopáž 80 minút bez tituliek a nejaké tie akčné scény tomu dodávali aspoň nejaké tempo, takže som sa vyslovene nenudil. Tento film je už na prvý pohľad slabý ako päť krát luhovaný čaj, na jedno pozretie ale pre mňa ako tak obstál. Ako veľký fanúšik Russella som si chcel doplniť jeho filmografiu týmto filmom, rozhodne ide o jeden z najslabších filmov jeho filmografie (po Tenderness asi druhý najslabší film). Avšak každý herec nejako musel začínať, takže tie slabšie tri tomu dám. 50% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama