Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po životní loupeži se zloděj John Cologne (Val Kilmer) ukrývá v městském parku, kde plánuje vyměnit zboží za peníze. Seznamuje se zde s malým chlapcem, který ho svým pohledem na život přinutí přemýšlet o své dosavadní existenci. Spojuje se telefonicky se svojí ex-manželkou a odcizenou dcerou a doufá, že s nimi a nově nabytými penězi začne nový život na Floridě. (anuki)

(více)

Recenze (5)

larelay odpad!

všechny recenze uživatele

Malokedy sa mi stava, ze nedopozeram film, ale toto bolo zleeeeee... Horsie nez televizny film na JOJ-ke o tretej rano. ()

wray 

všechny recenze uživatele

Val Kilmer ma to najlepsie uz za sebou, a aj v tomto filme stvarnuje taku nejaku postavu co ma to najlepsie uz za sebou. Takze ono v podstate ani nevadi ze to cele posobi takym lacnym TV/Video dojmom. Mne v podstate taketo filmy nevadia, ak sa nehraju na cosi velke. Columbus Day je maly film, a je to tak aj odprezentovane. Bez tychto velkych ocakavani sa to da celkom v pohode pozriet, v par momentoch sa zamysliet o com to je :) a - v podstate je to fajn film. Je mi jasne ze nie kazdemu to bude vyhovovat, ale ak si pamatate na filmy co chodili pred 15 rokmi po desiatej na VTV a nevadili vam, tak Columbus Day je film (aj) pre Vas. ()

Reklama

MarsVl 

všechny recenze uživatele

Film odehrávající se v jednom parku a nikde jinde. Kdyby to bylo natočené za týden ani bych se nedivil. Val je tu celkem dobrý. 3* ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

hodně dobrý film o odpuštění a snahu vrátit se ke svým blízkým, kterým jsem nějak ublížil,ale valstně prvně ještě udělat poslední špatnou věc, než přijde nový začátek, krásná hudba, děj taky super, nemělo to chybu vřele doporučuji ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama