Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama vychází ze skutečných událostí, k nimž došlo při bankovní loupeži v roce 1997 v sverním Hollywoodu. Na zemi tehdy zůstali ležet dva mrtví a patnáct lidí bylo zraněno. Byla to nejbizarnější a nejhrdinštější akce v historii losangeleské policie. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Jestli máte zálibu v pohledu na střílející jedince, tak budete blahem bez sebe. Protože nic jiného tu není. Dialogy jsou stupidní, postavy nezajímavé, scény leckdy tak zjednodušené, až jsou nereálné a k smíchu. Nebo spíš k pláči. Jeden z vůbec nejhorších filmů, jaký jsem kdy viděl. 20 % Oblíbená část- hysterický výlev slečny na operačním ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film, zaujalo mě několik věcí. Lupiči ti byli nestandardní, s upravenými samopaly nakráčeli do banky a začali střílet, tak snad nikdo banku nevykrádal, v hlavě to nejspíš v pořádku neměli, což platí i o policistech. Jestli to tak bylo, tak díky bohu za to, že nejsem Američan žijící v L.A. Nebýt nepřesné mušky zločinců, tak by místě těch zraněných byli mrtví. Nakonec to ale zmákli, a pak přišlo pár změn. Podle některých informací, které zazní ve filmu, je tohle možné jenom v USA. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ani neviem akou zhodou náhod sa mi tento film dostal do rúk, ale musím povedať, že škoda, že išiel len do TV! Aj keď nevyužil svoj plný potenciál, myslím, že celkom ušiel. Film sa podobá americkým dokumentom o polícii a epizódam polícia pátra. Ak sa toto ale natočilo podľa skutočnej udalosti, tak klobúk dole tím, čo to prežili. 60%. ()

Dogmeat 

všechny recenze uživatele

Proč tak vysoké hodnocení? Jeden z mála filmů, kde se zbraně a policejní jednotky chovají opravdu realisticky. Spousta jiných filmů co dobývá kina by mohla jen tiše závidět. Ani chvíli jsem se nenudil. Malá poznámka: V realitě je problém z pistole na 25 metrů ten terč aspoň trefit a to se člověk soustředí. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

44 minut střílejícího pekla uprostřed Hollywoodu. Skvělý námět na film podle skutečné události, škoda jen, že došlo na televizní zpracování, tohle mělo zatraceně větší potenciál. A nakonec z toho nemuselo vzniknout to, co z toho vzniklo. Řada nelogičností je prostě tatam, na řadu přichází slušný příběh, který v začátcích rozehrává hru, kterou Vám už poté nic nepřekazí. Na televizní film slušní herci, střelba, chaos to je jedn něco málo. 44 minut střílení nepřežili pouze dva úročníci, ostatní zázrakem přežili. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Celkovo bolo toho dňa zranených 12 policistov a 8 civilistov, avšak obete na životoch boli len zo strany lupičov. Jeden z nich zomrel po 11 a druhý po 29 zásahoch. Obaja mali na sebe nepriestrelné vesty. (Smok)
  • V reále bola prepadnutá banka spoločnosti "Bank Of America" v severnom Hollywoode. Filmovalo sa však v prázdnej budove v nákupnom centre v La Habra, Kalifornia. (Smok)
  • Dvojice ozbrojených lupičů vypálila cca 1 100 nábojů (z útočných pušek AK-47 s bubnovými zásobníky a samonabíjecích pušek na základě sovětské karabiny Simonov). (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama