Reklama

Reklama

Neznámí

  • Austrálie The Stranger (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajt v utajení se snaží získat důvěru muže podezřelého z vraždy a přimět ho k přiznání. Sám si k němu ale vytvoří intenzivní důvěrný vztah. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Tohle já prostě mužů. Zajímavě napínavej příběh, dva typově výborně zvolení herci, no a pak ten úžasnej australskej dialekt. Už mám něco nakoukáno a tím pádem i naposloucháno, ale tohle byla vyloženě pastva pro moje uši. Hodně netradiční film, kterej diváka nenápadně šponuje a nenechá ho ani chvilku vydechnout. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Těžká antidivácká slow-burn filmařina, která se snad v ničem nesnaží divákovi vyjít vstříc. Přesto dokáže The Stranger bez jedinýho výstřelu a kapky krve svojí atmosférou kovat ke křeslu a nechat vás dvě hodiny trápit ve stejných úzkostných stavech, ve kterých se nacházejí hlavní charaktery. Tomu dopomáhá místy až rušivá zvuková stopa, náhlý střihy, uhrančivej soundtrack, zhýralý frustrovaný ksichty a netradiční depresivní příběh o policejním divadle na pozadí jednoho z největších pátrání v historii Austrálie. Tohle je přesně ta tvorba, kterou chci vidět na streamu každej pátek! ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší australský thriller co kdy vznikl a asi i vznikne mělo mě varovat už to, že to vysílal Netflix. Tajný polda je nasazený ke skupince lidí kde je jeden z nich vrah děcka spřátelí se s nima a snaží se získat přiznání. Je to nezáživné a většinu filmu spolu vykecávají dva chlápci co jsou takřka identicky stejní tak, že se Vám pletou a navíc Netflix tam dal i svou homoušskou propagandu tak, že si v jedné scéně šahají i na ptáka celkově to působí chvílema jak kdyby si to chtěly rozdat k čemuž díky bohu nedojde. Ještě v 70 minutě ze 100 se nic zajímavého nestane cca v 80 minutě z něho to přiznání vytáhnou a zatknou ho a pak prohledávají les a pak je to ukončené nedozvíme se ani kolik dostal jestli našly to tělo nic .  0 procent ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Dramaturgicky pomalé jak cesta želvy napříč pouští a přesto to hluboko uvnitř boptná jak natlakovanej paniňák. "Typicky" australské a na dřeň autentické. Soustředěně, až hypnotickým způsobem to z podpovrchu táhne diváka ( minimálně jednoho ) na dno ze všech stran a antikatarzní konec tomu jen "pomáhá". S bravurním scénářem i duem v hlavní roli nemůžu pak na základě zdejšího hodnocení a připomínek jinak, než za plný počet. V některých momentech jsem chrochtal blahem. Výjimečný film, který nedoporučíte každému. Sean Harris. Překvapení roku. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kousek, zvláštní, jiný.. Mě osobně dostala ta dusná atmosféra, nepředvídatelnost, no a samozřejmě herci - Joel Edgerton a Sean Harris - oba jedním slovem výborní.. Příběh poldy v utajení a vyšetřování zločinu má pomalé tempo, ale mně to vůbec nevadilo, v napětí jsem očekávala, co přinesou další minuty.. Drobné připomínky si nechám od cesty, nejsou podstatné.. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama