Reklama

Reklama

Trojice půvabných a mimořádně schopných agentek Dylan, Alex a Natalie pracuje pro záhadného milionáře Charlese Townsenda, kterého ovšem nikdy neviděly. Kontakt s nimi udržuje pouze prostřednictvím telefonu a svérázného asistenta Bosleyho. Čeká je velká akce. Byl unesen milionář Eric Knox a s ním byl ukraden jeho převratný software, který umožňuje najít a sledovat každého, kdo používá telefon. Jeho asistentka Vivian Woodová podezírá jejich konkurenta Rogera Corwina, který se nedávno pokusil koupit Knoxovu společnost. Andílci proto soustředí pozornost právě na něj. Nejprve v čínském masážním salonu milionáře uspí, zkopírují jeho elektronický diář a získají odlitky jeho klíčů. Potom proniknou na jeho party, a zatímco Natalie flirtuje se sympatickým barmanem Petem, Dylan s Alex si všimnou zabijáka Hubeňoura, který se podílel na Knoxově únosu. Během pronásledování s ním svedou souboj v zadních uličkách a objeví místo, kde je ukryt Knox. Zbývá získat zpět jeho software. Andílci získají přístup k hlavnímu počítači v Corwinově podniku. Dylan se po akci sblíží s Knoxem, který jí vypráví o svém otci, který zemřel, když byl zrazen nejlepším přítelem. Hubeňour zavraždí Corwina, Vivian unese Bosleyho a trojice andílků se stane terčem vražedného útoku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (409)

JFL 

všechny recenze uživatele

Vědomý fluff, sebereflexivně nadsazený jiggle biják i rozverně objektivizovaná povrchnost. Nebo také prostě nehorázná zábava, která bere výchozí přednosti sedmdesátkového seriálu (koncept, nadsázka, outfity, jalové mise, špiónění i kupa známých tváří) a vytáčí je do rozjíveně nespoutané divoké jízdy vrcholu MTV éry, kde nezřízenost, absurdita a hyperstilizace drží plyn na podlaze zatímco logika, kauzalita a realističnost se svíjí s roubíky svázané v kufru. "Never send a man to do a woman's job." ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená akční komedie se zajímavým (hlavně pro mužské publikum) hereckým obsazením. Ačkoliv jsou akční scény dost přehnané (na andílky nemá snad ani Arnie nebo Seagal) a nereálné, na holky se dobře dívá a člověk se s nimi skvěle pobaví. Dokonce potom ani tolik nevadí, že je hodně slabá zápletka a že není téměř žádný příběh. Co však musím ale pochválit, tak to je kamera a vizuální stránka filmu. Stručně řečeno, nenáročný film, který nikoho neurazí. Ale že bych se nějak hrnul na druhý díl, tak to zase ne.60% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CHYBY VE FILMU - 1 - Když vybuchne kancelář, andílci tam chvíli postávají. Potom je několikrát záběr na Drew Barrymore. Ta má pokaždé jinak ušpiněný obličej. 2 - Když ke konci filmu bojují ve věži tak shodí dolů zvon. Za pár okamžiků je ale zvon zpět. 3 - Dylan visí z okna na střepu, který několikrát za sebou změní tvar a konzistenci. A spousta dalších..... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Andílci mi tentkrát také nějak utekly, přeci jen jsem měl v těch časech v zaměřovači spíše válečné snímky, protože ta doba jim přála a byl jich dost k pokoukání. Jeden čas se mi líbila blonďatá Cameron Diaz a Drew, Lucy na mne až moc šilhá a nejvíce na ní je sexy ten její hlas, který ovšem patří Nele Boudové... :-). Jedne z potomků teď docela holduje těmto akčním komediím a tak jsem si řekl, proč si neudělat zářez a zároveň dohnat co jsem zameškal... A ty holky před 21 lety taky vypadaly líp než dnes tak warum nicht? Začátek docela bavil a bylo to takové svěží. Souhlasím s Malarkeyem, holky se snaží být tak moc drsné až je to místy směšné a působí to lehce kontraproduktivně. Pár efektů na svoji dobu pobavilo, ale konci to začala být nuda a na jedno brdo. Jako jednohubka to může na jeden večer fungovat, ale to je asi tak vše. Chcete-li vidět pořádnou špionážní retro jedohubku, pak raději volte film - Krycí jméno UNCLE, který je o několik levelů jinde a pobavíte se u něj mnohem víc. Dávám za 2 kopance. * * ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Len málo ma delilo od toho, aby som dal 5 hviezdičiek, pretože toto je naozaj vtipný a energiou nadupaný film, pri ktorom sa stačí len kochať "anjelikmi" a skvelým Billom Murrayom a skečmi či scénkami, ktoré sa striedajú v tempe skvelej muziky, vôbec nemyslite na to, že sa Bosley zničohonič vyrútil na veľkom džípe a alex dopadla zo strechy na miesto, kde ju akurát čakal napriahnutý veľký luk a podobné detaily, pretože detaily "takéhoto" typu, čiže týkajúce sa nejakého uveriteľného príbehu, sú minimálne a nie dôležité, POZOR, nejedná sa o seriózny akčný thriller, jedná sa o mierne recesívnu a explozívne vtipnú (a navyše aj filmársky dobre zvládnutú - pretože ak človek vie, čo chce točiť a má uchopený presnú filozofiu či obsah svojho diela, tak je už za polovicou úspešnej cesty) akčnú komédiu a rozhodne môj obľúbený biják. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (28)

  • Cheung-Yan Yuen, trenér, který učil všechny tři dívky bojovému umění a vymyslel choreografii soubojů, si střihl malou roličku hned na začátku filmu. Je to pasažér v letadle, který letušce říká "děkuji". (viperblade)
  • Když se Viv (Kelly Lynch) objeví v Knoxově (Sam Rockwell) vile, ten ji uklidňuje slovy: "Viv, you're obsesed. All work and no play makes Viv a dull girl". Jde o narážku na Kubrickův horor Osvícení (1980), ve kterém se opakovala věta: "All work and no play makes Jack a dull boy." (Dzejkobkrasa)

Související novinky

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama