Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ovzduší na Harford Road se vznáší chtíč a nabručené, upjaté Sylvii Sticklesové se to vůbec nezamlouvá. Přestože Sylviin pohledný manžel Vaughn by ochotně plnil manželské povinnosti, Sylvia prostě nemá zájem - musí vychovávat svou značně exhibicionistickou dceru Caprice. Go-Go tanečnice Caprice a její nepřirozeně zvětšené poprsí jsou právě teď v domácím vězení, které jí bylo nařízeno po několika nudistických výstupech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér se narodil 1946, to znamená, že v roce 2004 kdy tohle točil, musel mít 58 let. Nechápu, jak tohle mohl stvořit 58letý člověk, nechápu, jak se mu podařilo přemluvit herce, aby v tom hráli a vůbec všechny techniky a kameramany, aby se na tom podíleli a už vůbec nechápu, co vedlo české herce k tomu, aby to předabovali. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Když pominu to, že je S. Blair nádherná ženská (i bez "vylepšených" koz), je tento film absolutně o hovnu a jde o urážku všech diváků... Aspoň těch normálních snad... Nechápu to. Sex, sex, sex a sex. Nic jiného a ještě v takovém pojetí, že mi z toho bylo na blití, jen co se film kolem sexu točil. A protože to bylo 99,9% filmu, bylo mi na blití celou dobu... Škoda a nechápu, proč by toto někdo točil... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem se na film podíval jen proto, že v něm hrála Tracy Ullman, a příliš mě neoslovil. Humory v něm použité na mě už tehdy působily jako až příliš prvoplánové a krajně jednoduché. Při dnešní repríze se na mém názoru věru mnoho nezměnilo, a přestože chápu, že někomu může k zábavě stačit i prostý proud vulgarit, já bych spíš ocenil větší rafinovanost. Ale nevadí, nemůžu přece být v cílové skupině každého snímku. Abych tady ale klamně nepůsobil jako upjatý slušňák, musím přiznat, že mě některé hlášky dokázaly pobavit, a navíc na mě zafungovala podobnost (jistě čistě náhodná) s různými zombie filmy a tvůrci si u mě šplhli i tím, že se mnou souzní v názoru na to, k čemu je ve světě filmu dobrý David Hasselhoff. / Poučení: Vyvaruj se krajních extrémů. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

John Waters späť v plnej sile bláznivého trashu! Séria počínajúca filmom Hairspray (mimochodom posledný film výnimočného transvestitu Divina) vzdialila pápeža nevkusu od čistokrvného uhodeného undergroundu. Oblúkom sa však starší pán vracia k začiatkom, hoci nie už tak zámerne provokačne ako v Ružových plameniakoch. Tentoraz je to sexuálno anarchistická komédia o rôznych podobách perverzity zdanlivo normálnej stredostavovskej masy. Na jednej strane sexuálni anorektici, na druhej mrdumprdumpíčakurvámčurákenatrtkámi. Nič medzi, a to je azda aj svojrázne vysvetlenie, prečo je náš svet taký aký je. Na prvý pohľad napodobenina vezúca sa na vlne prcičkových kusov, v skutočnosti zvolenými postupmi dokonalý obraz pokrivenej spoločnosti zmätenej pochybnou silou mediálneho zbožštenia sexu. Popri prehliadke rôznych naozaj neštandartných úchyliek je pridanou hodnotou aj množstvo pikantných angloamerických výrazov. P.S. Niekedy aj hovno Davida Hasselhofa (ktorý si strihol vo filme samého seba) môže výrazne napomôcť nadpozemskému orgazmu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Skvělý film na vánoční půlnoc. To se fakt povedlo. Nikdy by mě nenapadlo, že o vánoční noci budu koukat na něco takového. Křesťani si šli užít na půlnoční a my nekřesťani jsme si užívali u telky. Muhehe. Není to tak dávno co si jeden můj spolupracovník v práci horlivě ztěžoval, jak ho sere, že se každou chvíli v televizi úplně normálně objevují všichni ti úchylní buzeranti, lesby, úchyláci a přiteplenci a on musí pořád hlídat, aby to náhodou jeho dcery neviděli a že to asi dopadne tak, že už pomalu kvůli tomu nebude moci televizi vůbec zapnout. Tak doufám, že o letošních vánocích nešli s rodinkou na půlnoční a koukli se na tenhle film, pokud ano, pravděpodobně visí oběšenej na půdě. Hodně třeskutě, nadneseně a ironicky podaná komedie o různých sexuálních "úchylkách" navážející se do puritánských moralistů. Zazní tam jedna skvělá myšlenka ve stylu, že všechno je dovoleno, pokud to tebe uspokojí a nikomu neublíží! Knoxvillova úchylka na stromy mě srazila na kolena, u nás kousek od baráku je strom, z kterýho by ho asi trefilo he, he. A kdybych byl sexoholik já, letěl bych na kozačky.... Jen Selmě ty obrovský prsa moc neslušely.... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

  • Kniha "Suicide In The Entertainment Industry", kterou čte David Hasselhoff téměř na konci filmu, je skutečná kniha věnovaná režisérovi Johnu Watersovi jako dárek. (glitter)

Reklama

Reklama