Reklama

Reklama

Tři zločinci vykradou jednu firmu a odletí v helikoptéře. Bohužel kvůli problémům musí nouzově přistát na neobydlený ostrov, jehož obyvateli jsou velcí a nebezpeční varani. Postupem času se setkávají s elitní jednotkou, která ale proti varanům moc nezmůže. Podaří se jim utéct? Přežije někdo? (Campbell)

Recenze (5)

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Na tomto počinu se dá ocenit piuze to, že je to nízkorozpočtový film, máme tu pár obnažených čtverek a nějaké zakryté. Jinak nic. Takhle hloupě udělaný film jsem dlouho neviděl. Všichni mají nekonečno nábojů, potvora jen stojí a řve a nic se neděje. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Klasická Jimova nízkorozpočtová jednohubka, která je z filmařského hlediska otřesná ve všech směrech, ale ve své trapnosti a hlouposti je chvílemi i zábavná... Varan je neskutečně uřvané, tupé a brutálně digitální hovado, postavy se snaží (většinou marně) hláškovat ostošest, ženská část obsazenstva své herecké nedostatky nahrazuje odhalenými kozičkami, ze zbraní se střílí nepřetržitě několik minut klidně i bez nabíjení, takže v zásadě je film přesně takový, jaký jsem ho čekal... Jim nezklamal... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ultimátní kravina, a tak trochu pokračovní(prequel) k Varan vs. kobra(dokonce poslední scéna je z toho, nebo naopak ted nevím co bylo dřív), akorát s horšíma efektama, ano je tomu tak VAran vypadá fakt děsně a navíc je to to největší hovado na světě, když chce zaútočit na nějakou obět přiběhne k ní, začne na ní řvát mezitím se k němu všichni lidé seběhnou začnou do něj střílet a to hovado furt řve na svou obět(která tam jenom stojí a křičí) a vypadá fakt děsně digitálně. Tam kde jsem se navíc u VAran vs. kobra bavil, tak tady jsem se děsně nudil. No nic tohle se ti Jime(nebo snad Jay?) nepovedlo. Snad příště. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama