Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

kingik 

všechny recenze uživatele

Šílené rande jedině s Tarou Reid. A přímo u ní doma, kde se za jediný večer vystřídá pěkné panoptikum různorodých individuí, co se s nimi dá zažít legrace. Vyjevený Ashton Kutcher bude mít co dělat, aby nenamíchl svého přísného šéfa, který ho pozval k sobě, ale všechno se to nějak zvrhne tím nesprávným směrem, ale krásná šéfova dcera je dobrá motivace k tomu, aby se mladík náležitě postaral o barák, nedostal od šéfa padáka a na konci dostal zaslouženou sladkou odměnu. Příznivci vyloženě "ulítlých" komedií mají velkou možnost, protože tohle je komedie přesně pro ně. Gagů je tady jak nasráno, střídají se od těch normálních, přes dost praštěné, až po ty bizarní, a přitom neopustíme šéfův dům, vyjma počátečních sekvencí. Film by to klidně vytáhl na víc, kdyby chtěl, ale jeho naprostá neorganizovanost a takřka nulový děj přešlapující na jednom místě bez ošetřené zápletky mně nedovolí přehoupnout se přes poměrně vysokých 60%. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Vidím samé negativní hodnocení!!! .... Čím to bude??? .... Za sebe můžu jen říct, že jsem se po celý film bavil. Vtipné hlášky se mi líbily, děj rychle odsejpal (spíš takové vaření z ničeho, ale na mě zapůsobilo) a ať už byly řeči Tary Reid sebevíce ulítlé - už jen kvůli jejímu hereckému obsazení jsem si film pustil! ... Tak mě za tohle hodnocení neukřižujte! :-D ... Myslím, že se najdou stovky horších komedií (když zpětně zavzpomínám)! ;-) ()

Reklama

Zombi 

všechny recenze uživatele

No, romantiku tady rozhodně nečekejte, je to v podstatě sled různých scének a fórů motajících se kolem hlídání vypulírovanýho domu, který v tomto neposkvrněném stavu samozřejmě nevydrží ani 10 minut. Nejzábavnější mi přišel začátek v kanceláři, kde Terence Stamp ukazuje jak despotickej parchant umí být. Některý fory tu jsou dobrý a člověk se i zasměje, ale celý je to hrozně přeplácaný, neuvěřitelný a herecky dost slabý, spousta rádoby vtipů je naopak trapných - močení, zadky.. Jako celek to prostě není nic moc. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie plná srandovních situací a správně přiblblých hlášek, které zaručeně skvěle pobaví. Film působí velmi bláznivě a to díky nejrůznějším nedorozuměním, průserům a jiným hovadinám, které tvoří dohromady jeden promyšlený a výborně zpracovaný celek. I když je děj značně zamotaný a přeplacaný, tak slibuje parádní podívanou a nabídne trochu duchaplnější závěr. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Názorná ukázka, kterak se dá zmršit film se slušnými a známými herci. To, co divák sleduje, je jen sled rychlých a hloupých scén, které se kupí a kupí, až konečně po hodině a půl došmatlají k happy závěru. Bohužel i Michael Madsen předvedl, jak se dá ztrapnit, na rozdíl od výtečného Kill Billa tu předvádí naprostou ubohost. Škoda - pár zábavných momentů tam bylo, bohužel zbytek je jen trapná a slabá komedie. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama