Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Parodia na známu sériu Lethal Weapon,tentoraz s iným dosť podobným názvom.Film je to na zasmiate a na pobavenie,nič iné v tom nehľadajte.Ide mu to celkom dobre,film ma bavil pocelý čas.I keď parodie moc nemusím solidne tri hviezdy u mňa film má.Estevez nahradil Gibsona skvelo,Jackson je obrovským plusom filmu.Len nechápem prečo robili parodiu na celkom zábavnu a nezapomenutelnú sériu Smrtonostná zbraň.Gibson a Glover boli predsa len lepší,na tom nie je čo riešiť ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Musel jsem hodnocení zvýšit až na 5 hvězd, protože to je neskutečně nadupaný film různými pokusy o vtip. Jistě, dost z nich je trošku slabších, některé jsou až moc přehnané, že kazí dojem, ale to u filmů, které se snaží být parodií, do jisté míry ignoruji. Takže ve výsledku film, který si určitě ještě několikrát pustím. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Dej mi jméno! -To ti měli dát rodiče. Tak přesně v takovémhle stylu se veze celá parodie. Parodie, která mě neskutečně pobavila a která mi připomněla ty krásné, staré dobré časy, kdy stačilo s vážným ksichtem odříkat pár geniálních replik, namísto dnešních "dejte tam prdění, zvracení či sraní a bude to super zábava" scén. A právě kvůli absenci těchto scén musím prostě trochu přitlačit a dát této skvělé parodii plný počet. Jinak pro pochopení některých vtípků byste měli vidět filmy jako Základní instinkt, Ramba a Smrtonosnou zbraň. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Místy opravdu zdařilá parodie, u které jsem se zasmál a patřičně pobavil, takže se můj dojem pohyboval kolem 4*, avšak mnohé, vyloženě trapné vtípky zase hodnocení snižují, tudíž zůstanu na 3*. Nabitou zbraň 1 ovšem považuji za povedenou podívanou, v níž zaujme mimo jiné Emilio Estevez, Samuel L. Jackson a v menších rolích Charlie Sheen, Denise Richards či Bruce Willis. ()

spitr 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie, která si utahuje hlavně ze Smrtonosné zbraně, Mlčení jehňátek, Smrtonosné pasti či Základního instinktu, se může směle srovnávat s takovými klasikami, jako jsou Žhavé výstřely nebo Bláznivé střely. Estevez (který ztratil svého psa a nyní je psychicky labilní) a Jackson (který ztratil partnerku) jsou skvělá komediální dvojka a výborně se doplňují. Gagy jsou možná občas trochu stupidní, ale ve většině případu se budete opravdu smát. Navíc je zde plno známých herců ve vedlejších rolích. Emilo Estavez, Samuel J. Jackson, Jon Lovitz, Tim Curry a William Shatner, ti všichni ukázali své komediální nadání, stejně jako supermodelka Kathy Ireland. Takže zábava 80 minut, a to zejména pokud jste obeznámeni se všemi filmy, ze kterých si dělá Nabitá zbraň 1 legraci, škoda jen, že nenatočili pokračocání. Navíc můžete vidět Sam L. Jacksona, než se stal vážným hercem. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Během výměny pořekadel mezi generálem Mortarsem a McCrackenem je řečeno "Life is very short and there is no time for fussin' and fightin', my friend!" ("Život je krátký a není čas
    na křik a boj, příteli můj".). Jedná se o text k písni Beatles We Can Work It Out. (HellFire)
  • Film byl originálně zamýšlen jako celovečerní ztvárnění seriálu Sledge Hammer, policajt s.r.o., jelikož tvůrce seriálu Alan Spencer měl s produkční společností New Line smlouvu k produkci filmu. Spencer ale snahu vzdal v důsledku velmi špatných scénářů. (HellFire)
  • Nabitá zbraň je filmovým debutem pro Denise Richards, kterou můžete spatřit jako jednu z dívek v červených šatech ve scéně s piánem. (HellFire)

Reklama

Reklama