Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Kde jsem byl a co jsem dělal, když tohle dávali v telce... aha, čučel jsem na žhavé výstřely 2. Nabitá zbraň ale není vůbec špatná. Parodie na parodie, spousta parádních vtípků, odkaz na samotné Žhavé Výstřely a Bruce Willis mě opravdu dostal. Jenže datum vzniku tomu moc nepřálo, v porovnání s Výstřelama je to slabší, nebo spíš velmi podobné. Stejný druh zábavy, jenom s jiným obsazením. Kdyby to bylo natočeno alespoň o dva roky později, tak by to bylo asi více oceněné a možná se to považovalo jako pěkný odkaz na tyhle parodie. Pro mě kvalitní zábava, kterou už dnes nenajdem a výtečná hudba devadesátek. ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Devadesátá léta se opět potvrzují, nejen jako nejlepší desetiletí z hlediska hudební branče, ale rovněž jako zlatá éra výborných parodií. O tom, že to na Žhavé výstřely nemá, se tu nikdo nehádá, protože na ty nemá nic, ale i tak se jedná o dosti zdařilý kousek s řadou perfektních vtipů, který narozdíl od dnešní tvorby nesklouzává k trapnosti a to se cení. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ta úvodní scena v tý sámošce mě slušně rajcla a praktickou celou jsem jí prochechtal, al enevím jestli to bylo mnou že jsem začal bejt roztěkanej a nebo filme, že vařil z vody, ale postupně už to žádná hitparáda smíchu nebyla, jako jasně byly tam momenty, kdy člověk udělá smíchy výser, jenže akční filmy si doslova říkají o daleko větší nálož vtípků. ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Dokonalá parodie - pravděpodobně jediná, která stojí za pozornost od rozpadu ZAZ. Dvojice Estevez-Jackson se minimálně vyrovná svému vzorovému duu Gibson-Glover. A k tomu ještě tuna vedlejších roliček pro Willise, Sheena. Záporáky zastupuje rozkošný Tim Curry a zajímavý William Shatner, exoty Jon Lovitz a krásné ženy (kdoví). Jenom škoda, že to nemá pokračování... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nevím no, asi čím jsem starší, tím mám jiný smysl pro humor než většina zdejších uživatelů…Viděl jsem už teda mnohem lepší parodie, než je tento kousek. Pár vtipných momentů – scén – hlášek tu skutečně bylo, ale převažovala spíše trapnost nad opravdovou zábavou. Bruce a jeho karavan asi jedna z nejlepších scén, Kathy Ireland byla sakra pěkná ženská, hlavní dvojice ujetá ale oba herce mám docela rád, takže ve finále tomu ty průměrné tři hvězdy vlepím. Mezi moje oblíbené filmy ale tohle určitě patřit nikdy nebude. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)
  • Nabitá zbraň je filmovým debutem pro Denise Richards, kterou můžete spatřit jako jednu z dívek v červených šatech ve scéně s piánem. (HellFire)
  • Produkce počítala s natočením druhého dílu a vznikl i plakát, na němž bylo napsáno "No tak, věděli jste, že k tomu dojde". Po neúspěchu v kinech byly ale práce na druhém dílu pozastaveny. (HellFire)

Reklama

Reklama