Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sebevražda? To se musela nečekaně překvapit." Detektivové Colt a Luger se nedají jen tak zmást a moje bránice přitom dostala nejednou docela zabrat. Ovšem byly chvíle, kdy se i ona podivila tomu, co bylo vydáváno za humor. Já jsem tedy zaznamenal několik geniálních fórů, nejedno povedené cameo a spoustu poučení - světlý barvy zvětšují prostor přibližně 50x, holkám víc sluší rozpuštěný vlasy a vybouchnout může úplně všechno. ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Dokonalá parodie - pravděpodobně jediná, která stojí za pozornost od rozpadu ZAZ. Dvojice Estevez-Jackson se minimálně vyrovná svému vzorovému duu Gibson-Glover. A k tomu ještě tuna vedlejších roliček pro Willise, Sheena. Záporáky zastupuje rozkošný Tim Curry a zajímavý William Shatner, exoty Jon Lovitz a krásné ženy (kdoví). Jenom škoda, že to nemá pokračování... ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeden z těch nejlepších kousků parodického žánru a nářez jako prase! Má to příběh, má to zábavnost, má to akci a humor zde tvůrci střílí s kadencí několika vtipů za minutu (doslova) a všechny trefují cíl, protože jsem se smál úplně nonstop a žádný vtip nebyl trapný, slabý nebo ohraný. Nepamatuju si komedii, u které bych byl takhle spokojený, tohle je prostě must-see záležitost, ke které se budu pravidelně s partou vracet. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Kde jsem byl a co jsem dělal, když tohle dávali v telce... aha, čučel jsem na žhavé výstřely 2. Nabitá zbraň ale není vůbec špatná. Parodie na parodie, spousta parádních vtípků, odkaz na samotné Žhavé Výstřely a Bruce Willis mě opravdu dostal. Jenže datum vzniku tomu moc nepřálo, v porovnání s Výstřelama je to slabší, nebo spíš velmi podobné. Stejný druh zábavy, jenom s jiným obsazením. Kdyby to bylo natočeno alespoň o dva roky později, tak by to bylo asi více oceněné a možná se to považovalo jako pěkný odkaz na tyhle parodie. Pro mě kvalitní zábava, kterou už dnes nenajdem a výtečná hudba devadesátek. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Občas vám utkvie v pamäti viac film z vašej mladosti, ako ten, ktorý ste videli včera. Mal som to šťastie vidieť Nabitú zbraň v štrnástich, keď som presne zapadal do cieľovej skupiny producentov filmu, pretože väčšina fórov mi vtedy pripadala geniálna a keď si tak na ne spomínam dnes, až také komediálne terno to nebolo. Ale práve o tom hovorím. Nechcem si tieto spomienky ničiť jej reprízou, dopadlo by to podobne neslávne, ako s Mužmi v práci, alebo s Why me?. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Během výměny pořekadel mezi generálem Mortarsem a McCrackenem je řečeno "Life is very short and there is no time for fussin' and fightin', my friend!" ("Život je krátký a není čas
    na křik a boj, příteli můj".). Jedná se o text k písni Beatles We Can Work It Out. (HellFire)
  • Postavy Samuela L. Jacksona a Emilia Esteveze "Colt a Lugar" nesou jména dle pistolí. Generál Mor-tars je zase pojmenován po automobilové společnosti General Motors. (HellFire)
  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)

Reklama

Reklama