Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na parodiích je hrozně fajn to, že si je užijete i po letech po několikerém zkouknutí. Protože mezi jednotlivými zhlédnutími stihnete dokoukat dosud neviděné filmy, z nichž si film dělá srandu (včera po více než dvaceti letech vtípek z Wayneova světa, který jsem viděl teprve nedávno). Navíc mám hrozně rád ty zdánlivě nelogické dialogy různých postav, kdy každý mluví o něčem jiném. A pak, samozřejmě, Jon Lovitz, to je hrozný machr. Tohle je hrozná prdel, i když ke konci trošku slabší, ale pořád prdel. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Super parodie na sérii Smrtonosná zbraň. Najdete zde i zparodované scény např ze Smrtonosné pasti či Základního instinktu. Ti z vás co mají nakoukáno jistě objeví takových scén víc. Jedná se o podobný styl parodie jako např. Bláznivá střela, Žhavé výstřely nebo první díl Scary Movie. V hlavních rolích najdete Emilia Esteveze (Mladé pušky) nebo Samuela L. Jacksona (Avengers). ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Průměrná parodie Smrtonosné zbraně s prvky dalších filmů. Nejedná se o styl, který bych vyhledával, navíc místa, kdy jsem se smál dost kontrastovala s těmi, kdy byl děj tak nějak navíc. Každopádně 3* dávám za to, že jde o předělávku Smrtonosné zbraně, kterou mám rád, za scénu ze Základního Instinktu, Hannibala, za Bruse Willise, za dobrou hudbu a za konec ve stylu Waynova světa s Bohemian Rhapsody a Love Kills v závěrečných titulcích. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako Žhavé výstřely či Bláznivá střela, ale pořád je to nadprůměrná parodie, u které jsem se často zasmál. Estevez a Jackson jsou dobrá dvojka a je tu i spoustu jiných filmových celebrit. Sranda se dělá ze Smrtonosné zbraně, Základního instinktu nebo Mlčení jehňátek. -"My wife and l haven't had sex for two years. l have a six-month-old daughter." -"You're getting too suspicious. This job will do that to you." ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A co vy tu děláte ??" - "Čekám tu na vás.." - "Jo, ale kde jste se tu vzala ??" - "Taxíkem !!" - "To chápu, ale proč ??" - "Mám auto v servisu.." ;) Jednoznačný, a také silně překvapivý, vrchol Quintanovy tvorby v podobě všehoparodie svižnější než Žhavé výstřely a nezřídka šílenější než Bláznivé střely.. Jako původně zamýšlený filmový remake parádní série Sladge Hammer by Loaded Weapon neuspěl, ovšem jako z nouze ctnost už bezvýhradně.. Některé hlášky téměř geniální, dialogy však zejména zaujmou svým důsledným šponováním, podobně jako ta camea s inkognito Willisem na čele !! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Film byl originálně zamýšlen jako celovečerní ztvárnění seriálu Sledge Hammer, policajt s.r.o., jelikož tvůrce seriálu Alan Spencer měl s produkční společností New Line smlouvu k produkci filmu. Spencer ale snahu vzdal v důsledku velmi špatných scénářů. (HellFire)
  • Postavy Samuela L. Jacksona a Emilia Esteveze "Colt a Lugar" nesou jména dle pistolí. Generál Mor-tars je zase pojmenován po automobilové společnosti General Motors. (HellFire)
  • Nabitá zbraň je filmovým debutem pro Denise Richards, kterou můžete spatřit jako jednu z dívek v červených šatech ve scéně s piánem. (HellFire)

Reklama

Reklama