Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack a jeho kámoš Travis pořádají doma velkou pařbu. Ráno je probudí telefon Jackovi rodiče se vrací z dovolené dřív a Jack je má už za 3 hodiny vyzvednout na letišti. To by ještě nebyl takový problém. Stačí se trochu probrat z kocoviny a uklidit. Horší je, že kluci zjistí, že jeden jejich kamarád je… no ano, mrtvý! Ale copak mají čas dát věci do pořádku, když pořád někdo zvoní u dveří? Dvě nadržené holky, úchylný strejda, homosexuál, prostitutka… Zkrátka blázinec v pěkně bláznivé komedii! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

Olík 

všechny recenze uživatele

Teenager šílená onehouse show…..ale taky naprosto zbytečný počin. Prci, prci, prcičky, kromě toho, že se stali (alespoň pro moji generaci) kultem, odstartovaly také několikaletou smršť studentských komedií, které bohužel (až na čestné výjimky) komedii bratří Weitzů nesahaly ani po kolena. Gay postava, nadržená postava, úchylná postava, postava trávící půlku filmu na velké straně…..pány „herce“ a dámy „herečky“ hádám žádná velká kariéra nečeká....teda určitě ne u filmu. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já jsem se zřejmě zaseknul v pubertě, takže mam nejrůznější fekální teen-komedie docela rád, i když bych se za to měl ve svym věku asi stydět. Nenechal jsem se odradit komentářema, hodnoceníma, ani faktem, že je to podle čsfd 260. nejhroší film všech dob. No musim uznat, že ty odpady celkem chápu. Pro mě to sice na odpad neni, ale určitě je to jedna z těch nejslabších teen-komedií, co jsem měl možnost vidět (a viděl jsem jich celkem dost). Občas jsem se i něčemu zasmál, ale rozhodně tam nejsou žádný scénky nebo hlášky, který by stály za zapamatování. No a posledních cca 20 minut je úplnej zmatek a chaos, kde akorát všichni lítaj po domě sem a tam a jeden přes druhýho křičí. Jestli tenhle typ filmů máte rádi, tak v případě totální nudy se to dá zkouknout. No a jestli třeba nad Prcičkama ohrnujete rypák, tak na tohle nekoukejte vůbec. 40% ()

Reklama

sigf07 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem tuhle "ulítlou komedii" jak je napsáno v popisu viděl letos na silvestrovské oslavě. A kupodivu se všem líbila... asi proto, že jsme všichni měli dost vypito. Dnes jsem se na to mrkl znovu a abych řekl pravdu, za střízliva to není ono... Vlastně skoro všechny pozitivní dojmy vyprchaly :P Nepříliš originální příběh, humor nic moc. Herecké výhony docela ušly, na to že se jednalo z velké části o neherce .. za krkolomnost bych obvinil spíš scénáristu. Jediné čím je tento film vyjímečný je vynikající soundtrack. Proto dávám 20% za soundtrack a 10% za zbytek :) ()

Slaboproud odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečná sračka. Jeden z nejtraumatičtějších zážitků mého života, když jsme se spolužáky vybrali podle "oficiálního textu distributora" tenhle film k projekci na jedné z posledních house party na gymplu, tedy v prostředí, které u podobných filmů hodnocení spíš zvyšuje. Ale ne, i při bonusu cca 20 bodů díky přiměřené nakalennosti to je odpad. Nezaregistroval jsem ani jeden vtip. Ne originální vtip, ne dobře zakomponovaný převzatý vtip, ale jakýkoliv vtip. Jediná věc nudnější než scénář jsou snad jsou výkony herců. ()

AleXtreme 

všechny recenze uživatele

Tento film není určitě pro nikoho kdo nemá rád teen komedie a to už i proto že je horší než většina teen komedií. Ale při zdrcujícím tempu, které začíná v 2/3 filmě jsem se fakt bavil. Chápu že pro mnohé je to naprosto trapné, odporné, amatérske, zakopání hodné a to i skutečně je, ale já se místy fakt bavil (i když možná proto že to bylo tak trapné...)! ()

Zajímavosti (1)

  • Pieseň "I'll Kiss Yours (If You Kiss Mine)" z konca filmu napísala Hope Riley, ktorá stvárnila postavu Laurie. Skladbu potom špeciálne pre film nahral jej manžel Tim Miner s kapelou. (U_S_O)

Reklama

Reklama