Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Další pokračování prciček. Dalo se na to koukat, takový milý film na páteční cečer, ale na druhou stranu žádná sláva, kterou jsem od třetího pokračování ani nečekal. Opět se tu vyskytlo několik opravdu vtipných scének, ale těch bylo poskrovnu, spíše mi to přišlo místy až trapné a značně křečovité. Nemůžu si pomoct, ale pro mě je to za takových slušných 30%. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Divočina s krásnou témou a krásnou svadbou, síce by som úplne takú raz nechcel, ale v tomto prípade to bola zábava. Tento diel patril Stiflerovi a malo to grády. Veľkolepé prostredie, obrovská zábava a pekné ženy ako January Jones. Patrí to podľa mňa k najlepším dielom z tejto série, škoda len, že znova sa objavili, až o toľko rokov neskôr. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No už tomu trochu dochází dech, ale na ty 3* to ještě dá. Drží to hlavně Stifler kterej je největší píčus ze všech dílů (míněno v dobrým) i když některý trapasy jsou už trochu za hranou, hlavně ty čokoládový lanýže (kdo viděl ví o čem mluvím) každopádně jinak už to jede vesměs v zajetých kolejích. Nejlepší vzájemný odjeby si pak mezi sebou dávají Stifler a Finch, když vzájemně soutěží o to kdo přefikne sestru Michelle jo a soundtrack je pořád dobrej i když ne tolik jako ve dvojce. S přivřenýma očima tomu tu třetí hvězdu oproti původnímu hodnocení přidám i s přihlédnutím k tomu, že oproti sračkovním video pokračováním je to hotový skvost.50% ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Třetí díl slavné série o nejlepších kamarádech ze střední školy a o jejich choutkách. Jim a Michelle se odhodlali k svatbě, no a tam nesmí chybět ani jeho kamarádi se Stiflerem a jeho nevymáchanou hubou. Tak, jak je někdy český dabing vopruz, tady sedí perfektně, zvláště u Stiflera. Řezal jsem se smíchy celou tu dobu. A těch komických, a pro hlavní hrdiny trapných situací, tam bylo nespočet. Třeba mejdan u Jima doma se slečnami uklízečkou a policistkou :-)) Tato série bude vždy mojí oblíbenou. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku navíc musím přidat, protože oproti dvojce to alespoň nevařilo z ničeho a mělo to děj. Nebylo to žadný: "Hmm, nechce se nám vymýšlet scénář, tak jen ukážeme jak žili na vysoký a hotovo." Neříkám, že svatba je super nečekaný nápad, ale nejméně nápady na scénky jsou povedené a ať už se proti tomuto druhu humoru stavíte jak chcete, budete se smát. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • V tomto filmu již nezazněla žádná skladba od kapely Blink 182. V předešlých dvou dílech uslyšíme skladby “Mutt“ a “Everytime I look for you“. (Stocki)
  • Fred Willard (Harold Flaherty) si napsal některé své repliky sám, např. ve scéně s přípitkem, když má proslov. (Stocki)
  • Keď Jim (Jason Biggs) po prvýkrát predstavuje Michelle (Alyson Hannigan) svojej babičke, tak tá vykrikuje, že nie je židovka. Hannigan však v skutočnosti židovka je. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama