Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak hodně jako tady jsem se nenasmál snad ani v jedničce. Podtitul může říkat to, že to bude jen slabé zakončení teenagerovského života se svatebním obřadem nakonec, ale opak je pravdou. Trojka je našlapaná do posledního kousíčku a opravdu jsem se tlemil celou dobu, až jsem musel zvědnout hodnocení z minula o další dvě hvězdy na plné. Stifler tady válel jako nikdy předtím. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Pamatuju se, jak se publikum v kině smálo ve chvílích, kdy mi to vtipné skutečně nepřišlo (třeba Stiflerovy fekální scény) a mlčelo, když já se příjemně nenáročně bavil (noblesní Finch hrající drsňáka a debilní Stifler předstírající slušňáka ve snaze dostat jednu a tutéž holku). Nějak tomu ale chyběl švih. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No už tomu trochu dochází dech, ale na ty 3* to ještě dá. Drží to hlavně Stifler kterej je největší píčus ze všech dílů (míněno v dobrým) i když některý trapasy jsou už trochu za hranou, hlavně ty čokoládový lanýže (kdo viděl ví o čem mluvím) každopádně jinak už to jede vesměs v zajetých kolejích. Nejlepší vzájemný odjeby si pak mezi sebou dávají Stifler a Finch, když vzájemně soutěží o to kdo přefikne sestru Michelle jo a soundtrack je pořád dobrej i když ne tolik jako ve dvojce. S přivřenýma očima tomu tu třetí hvězdu oproti původnímu hodnocení přidám i s přihlédnutím k tomu, že oproti sračkovním video pokračováním je to hotový skvost.50% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Třetí a poslední opravdu kvalitní díl prciček. Podobně jako u prvních dvou dílů je to nadupaný scénář plný zábavných fórů, příjemné postavy a velice kvalitní soundtrack. Ubral bych pouze některé nechutnosti, ale zase jich rozhodně nebylo tolik jako u každé druhé průměrné teen komedie. Potřetí a naposledy plný počet. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Ak je toto naozaj posledná časť, môžem ho považovať za ideálne zakončenie úspešnej série. Vtipných scén je pomenej, ale tých zopár stojí naozaj za to. No už si ťažko viem predstaviť , o čom by bol prípadný štvrý diel, takže je to dobré takto ako trilógia. Na hercoch už je vidno, že im zopár rôčkov pribudlo a úspešnú tínedžerskú komédiu by nebolo vhodné nastavovať v podobe nasilu natočených dielov o americkej rodine, americkom manželskom živote, rozvode a starobe. Brrr ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Z cenzurované vojenské verze filmu byla vystřižena scéna, ve které se v gay baru líbá muž v námořnické uniformě s jiným mužem. (Cheeker)
  • Psi, které si přivezli na oslavu manželé Flahertyovi (Fred Willard a Deborah Rush), se ve filmu jmenují Rudy a Sam. Ve skutečnosti se jmenují Stevie (ten velký) a Bandit (ten malý). (Stocki)

Reklama

Reklama