Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Svatbu mám z celé prcičkovské série nejradši, protože mi připadá taková nejvyzrálejší a "nejdospělejší" a navzdory tomu si laťku úchylného a střeleného humoru drží stále vysoko. Není to prostě už ta často prvoplánovitá teenagerovská řachanda jako v jedničce, ale v jisté míře střelená seriózní komedie a výbornými vtípky. Scéna s "čokoládovým" lanýžem je naprosto skvěle natočená, S. W. Scott ji zahrál parádně. Stejně tak i taneční souboj a nebo rozlučková párty s Finchovou "sestřenkou z východní Evropy". Pro mě jednoznačně nejhumornější prcičky. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Z původních čtyř hvězd zvyšuji po reprojekci na maximální počet. Je to prostě pohodová odreágovačka, herci jsou ŠPIČKOVÍ perfektně, soundtrack je NADUPANÝ, a herci hláškují jak nikdy. Seann William Scott je MACHR! **DOPORUČUJI SLEDOVAT S PERFEKTNÍM CZ DABINGEM!** První tři díly jsou absolutně TOP! ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Padla kosa na kámen. Po předchozích dvou dílech, které se mi, jak nemám ráda vulgární teenagerské komedie, vážně líbily, přichází první prcičkovské zklamání. Nuda, prasárny, nesnesitelný Stifler, jeden zcela absentující pár atd. Vyšší hodnocení než dvojka? No tak to prr!!! 2,5*. Ale Stiflerův tanec v gay klubu = rulez.;-) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tie akože "vtipné" situácie sú vždy tak nasilu našrubované do filmu, že sa stali až príliš ľahko predvídateľné. V prvej časti sa to ešte dalo akceptovať a pár ich bolo aj vtipných, v druhej časti to už prestalo byť vtipné a v tretej to už je sled trápnych scénok, na ktorých sa ťažko dá zasmiať, keď minútu dopredu viete, ako to asi skončí. No v porovnaní s inými teen "komédiami" ide ešte o celkom sofistikovaný filmový počin, aj keď s minimom vtipných momentov. Jediný krát počas celého filmu som mal úsmev na perách, keď Stifler zjedol psie hovno, lebo s takýmto vyvrcholením tejto scénky som fakt nerátal, aj keď som vedel, že pre scenáristu nie je žiadna nechutnosť tabu. Ešteže túto sériu drží ako tak nad vodou Seann William Scott, bez ktorého by ten chabý dej prepletený trápnymi scénkami bol úplne o ničom. S jeho oduševneným výkonom sa to dá pozrieť. Aký to kontrast v porovnaní s mrtvolným Thomasom Ianom Nicholasom, ktorý ako by tam ani nebol. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Pamatuju se, jak se publikum v kině smálo ve chvílích, kdy mi to vtipné skutečně nepřišlo (třeba Stiflerovy fekální scény) a mlčelo, když já se příjemně nenáročně bavil (noblesní Finch hrající drsňáka a debilní Stifler předstírající slušňáka ve snaze dostat jednu a tutéž holku). Nějak tomu ale chyběl švih. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Scéna, kde figurují Stifler (Seann William Scott), Jim (Jason Biggs), dort a dva psi byla zčásti improvizována. Hodně improvizovaná byla také scéna s výběrem květin. (Stocki)
  • Seann William Scott (Stifler) ztratil hlas během natáčení scény, kdy dělá asistenta trenéra amerického fotbalu. (Stocki)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama