Reklama

Reklama

Rocky Horror Picture Show

  • Polsko Rocky Horror Picture Show (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladí snoubenci Brad a Janet uvíznou za bouřlivé noci před závorou označující konec cesty. Vzpomenou si, že cestou viděli starobylý hrad a rozhodnou se tam hledat pomoc. Když dorazí, uvítá je muž s bledou tváří, prořídlou kšticí a temně rudými kruhy pod očima a požádá je, aby vešli. Tak se mladá dvojice ocitne na dekadentním večírku pána domu – Dr. Franka-N-Furtera, transvestity z transsexuální Transylvánie a zjevně nepříliš příčetného vědce. Ten jim představí svůj nejnovější výtvor, urostlého blondýna Rockyho, kterého si stvořil pro své potěšení. Začíná noc plná vášní, kdy si nikdo nemůže být ničím jistý, zejména pak svým pohlavím a sexuální orientací. (AČFK)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (418)

Faidra 

všechny recenze uživatele

Nic šíleného mi není cizí, jak by mohl dosvědčit můj soused, který nevěřícně zíral, když jsem ráno při odklízení sněhu tancovala s lopatou a prozpěvovala si "let it snow, let it snow, let it snow!" Příště si po vzoru uživatelky Viktooorky k tomu ještě vezmu korzet a podvazky a píseň vyměním za Touch-A, Touch-A, Touch Me a to by bylo, aby nebylo. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Hudba, respektive druh hudby, paradoxně nepatří k tomu hlavnímu, podle čeho bych muzikály posuzoval. I muzikál je především film. Ale tady nefunguje pořádně ani jedno a já tentokrát nehodlám předstírat, že na téhle nekoncepční a nezvládnuté travesty show v latexovém nátěru je něco cool. Tak, to bychom měli alibi k tomu hlavnímu: "The Rocky Horror Picture Show" je skutečně jedním z nejděsivějších hudebních zážitků mého filmového života. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Tento muzikal mi nejako nezapasoval, niektore pesnicky sa mi sice pacili, hlavne na zaciatku a na konci filmu, ale u mna tak na jedno pozretie. Najradsej mam Moulin Rouge s N. Kidman. Susan Sarandon som prvykrat videl v takejto ulohe a ani mi nenapadlo, ze ten chlapik na tej motorke je Meat Loaf. No a vykon Tima Curryho bol naozaj dobry, to musim uznat. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Strašná úchylárna, ale je až tak moc úchylný až je to zábavný. hudba co je ve filmu neni zrovna moje nejoblíbenější, ale dobře se to do filmu hodilo a některý písničky byly i celkem dobrý. bohužel je to dost starý takže jsem tam moc zparodovaných scén z béčkových hororů, který znám neviděl, ale něco jsem přece jenom zaznamenal. A Tim Curry je fakt drsnej, ale stejně byl nejdrsnější závěr, kdy to tam rozjel vozíčkář ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Co dodat? Snad nejkultovnější film všech dob. S geniální rockenrollovou hudbou a tanečními čísly, provokativní a vzrušující mizanscénou, dokonalým Timem Currym a původním autorem muzikálového představení Richardem O'Brienem, polonahou Susan Sarandon, trefnou cameo Meat Loafa, spoustou promakaných narážek a odkazů na béčkové filmy a výtvarné umění (nejlepší je Americká gotika). ()

Galerie (163)

Zajímavosti (79)

  • Noviny, které Janet (Susan Sarandon) čte během jízdy autem, se jmenují "The Plain Dealer". Tyto noviny vycházejí ve městě Cleveland v Ohiu. (Alfréda)
  • Janetiny (Susan Sarandon) boty mění v průběhu filmu barvu; na začátku filmu mají barvu černou, v laboratoři jsou bílé. (Alfréda)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno