Reklama

Reklama

Lebky 3

Trailer

Obsahy(1)

Detektivové Staynor a Valdezová vyšetřují smrt mladého muže Ethana. Taylor Brooksová je vyslýchaná jako podezřelá a vypráví vše o tom, jak se chtěla stát členkou elitního uskupení s názvem Lebky. Lebky nejsou obyčejným studentským spolkem, ale jejich členové mají po celý život podporu tohoto uskupení a jsou z nich vychováváni vlivní lidé. Před třemi týdny se Taylořin přítel Ethan ucházel o přijetí mezi Lebky, ale do jeho hovoru s Rogerem, který má vliv na pozvání mezi Lebky, vstoupila Taylor s tím, že se chce stát také Lebkou. Tím rozhovor Rogera s Ethanem ukončila a Ethan se naštval, jelikož mu tím překazila vstup mezi Lebky. Taylořin otec je Lebka a její bratr, který se měl stát Lebkou, zemřel, čímž se Tailor s otcem odcizili. Taylor začne usilovat o pozvání mezi Lebky, což se jí nakonec splní a čtrnáctidenním přijímacím rituálem projde na výbornou. O týden později je Taylor, již jako členka Lebek, pozvána na recepci do domu Rogerova otce Nathana Lloyda. Na večírku se všichni dobře baví, ale když vyjde Taylor na terasu, čeká tam na ní Ethan, který tam nemá co dělat, a tvrdí, že přišel díky jejímu pozvání e-mailem. Taylor pošle Ethana do domu, který jí byl dán, jako jediné ženě patřící mezi členy Lebek, k dispozici a když za ním přijde, je malátná a hned usne. Ráno se Taylor probudí, Ethan je mrtev a Nathan Lloyd se ujme vyřešení tragédie s tím, že se o vše postará tak, aby nikdo nepodezříval Taylor. Taylor řekne detektivům vše o svém přijetí mezi Lebky, ale o včerejší noci, kdy byl Ethan zabit, není schopná říct nic. Taylor z výslechu vysvobodí právníci, které přivedl Roger, ale Taylor s ním nechce odjet, protože tuší, že Ethana někdo zabil, aby mohl svalit vinu na ni, jen nechápe proč. Taylor věří jen jedinému členovi Lebek Brianovi, se kterým se pokouší nalézt pravdu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

BlueZero 

všechny recenze uživatele

Hm. Emancipácia sa už pchá všade. Moja prvá myšlienka bola, že ako môže žena žiadať zrušenie sexuálnej diskriminácii v neexistujúcom spoločenstve, ale toto bolo vysvetlené pri rozlúštení zápletky na konci filmu, o čo tých čo to ešte len plánujú pozerať nechcem obrať. Ale potom sa tá emancipácia rozšírila. Dobre, aktérka pomôže uskutočniť prvú úlohu, to ešte hej. Ale ona je vodcovskou osobnosťou pri celých skúškach, to už je aj na mňa veľa. Inak príbehu nechýba zápletka, falošná stopa pre diváka... Pozerať sa na to dá, ale príliš veľa emancipácie! ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Čítanková ukázka televizního braku. Tisíckrát omleté totéž bez špetky nápadu nebo zajímavých hlavních postav. Navíc ... Clárka Krejmrová není zrovna holka ke koukání a herecky by možná zvládla ztvárnit leda tak poslední bramboru na dně pytle v dětském představení. Výsledný produkt bych doporučil k hodně pozdnímu promítání. Existuje ale spousta lepších věcí, než civět na tuhle kravinu. Namátkou...Třeba mít průjem. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +příběh, hlavní hrdinka -ničím nepřekvapí/// V podstatě se jedná o recyklaci jednoho a toho samého co nabýdl první díl. Jen s tím rozdílem, že tohle je televizní film. Podle toho vypadá i obsazení a zpracování. Ale budiž, i když tyhle filmy nevyhledávám, jsou zajímavé tím, že hlavní hrdina (zde hlavní hrdinka) se vždy dostane úplně do slepé uličky. Atmosféra houste a situace se zdá být bezvýchodná. Jak to dopadne všichni víme. No Clare Kramer je pohledná, i když jsem se s ní setkal poprvé, tak se bylo na co dívat. Ostatní herci taky ušli. Tedy nic nového, ale dalo se to./// Celkem 53%/// ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedničku ani dvojku jsem neviděl, takže nevím do jaké míry tento film kopíruje děj. Já moc podobným snímkům nehovím, dávám přednost hororům – ovšem najde se občas i nějaký ten den, kdy se podívám i na něco podobného. Na televizní zpracování to nebylo vyloženě zlé, nicméně ani žádná bomba. Jisté nelogické prvky zde lze nalézt, stejně jako do očí bijící chyby ve scénáři, já se však zcela zaměřil na hlavní hrdinku. Docela pohledná herečka byla asi tím nejlepším na co se tu dalo dívat. Ostatní herci předvedli hodně průměrné a místy až podprůměrné výkony. 5/10 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama