Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Na hlavu tohoto dílu ze série Scary Movie padají slova jako děs, nevkus, trapnost, hnus, nechutnost, někdo se dokonce stydí za to, že film zhlédnul. A já se musím k těmto názorům přiklonit, protože toto bylo opravdu zlé. Zejména pán s odpornou rukou mě iritoval. Jedničku jsem viděl mnohokrát a řadím ji k jedné z nejlepších USA parodií, ale dvojka ji nesahá ani po kotníky. Dvojku jsem už kdysi taky viděl, ale až dnes jsem se podivil, jak moc se od prvního dílu liší, co se množství zábavného humoru týče. Nemile mě to překvapilo. Ještě, že film má cca 70 minut čistého času. No nic, tohle nevyšlo, tak snad si příští týden spravím chuť u třetího dílu. PS: Když už do Scary II půjdete, tak doporučuji jedině s dabingem TV Nova. Kdysi jsem to viděl s dabingem od brněnského studia Ebbi a to byla fakt hrůza. PS 2: Upřímné díky patří Nově Cinema za absenci jakékoli reklamy, hodinu po půlnoci se opravdu vyplatí na vás koukat :) 40% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 2 (2001) aneb 2x více nechutností a 2x méně vtipu. Tenhle film už začíná býti pěkně smrdutým hovínkem. Připadal někomu zvracející kněz vtipnej?? Mně ne. Odporná splaška těch nejhorších "vtipů" vycucaných z prstu toho odporného kuchaře ze zámku! Parodie hodná zatracení, bez vkusu, jen nashromáždění nechutností všeho druhu a to nikdy film vtipným neudělá. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Opäť crazy paródia na horory (ale nielen na horory) so značným množstvom vtipných hlášok a situácii. Mne raz od času nevadí úplne vypnúť pri takomto druhu komédie a ak sa ešte jedná o paródiu na známe horory, aspoň si zaspomínam. Tá úvodná scéna filmu z Exorcistu bola vynikajúca. Väčšinu filmu som sa bavil a smial, preto 4*. Len asi vo filmoch Scary Movie sa môže stať aby tráva fajčila toho černocha Čmouda a ako si to Poltergaist rozdáva s Tori Spelling pekne do úst, atď... ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na jedničce se mi moc nezdálo, že parodovala zrovna Vřískot, protože ten sám o sobě paroduje hororový žánr a chytře využívá zaběhlá klišé. To Zámek hrůzy by si to už zasloužil. Tady jde jen o to jestli je to vůbec potřeba, protože ten film je sám o sobě dobrá šaškárna. Scary movie 2 začíná velice nechutnou parodií (To, že jsou Wayansové prasata, mi bylo jasné už od prvního dílu) na Vymítače ďábla, kde se k mému zděšení objevil v roli kněze James Woods (Fakt to má za potřebí?) a v podobně fekálním duchu (Fóry se sluhou-kriplem atd.) film běží až do konce. Přesto jsem se párkrát zasmál (např. Když obrovská kytička travky vykouří svého uživatele). Za těch pár povedených fórů dávám 2* a jednu přihazuju navrch za krásnou Kathleen Robertson. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebýt brilantního camea vymítače restaurační stravy ze zažívacího traktu Jamese Woodse (jeho bezbožná reakce „Fuck this!“ při spatření otáčivé hlavy Megan mě jako jediná věc opravdu rozesmála), stalo by se Scary Movie 2 jen dalším sperma-marihuana-zařezané spoďáry dílkem zastydlých Wayansovic puberťáků. Jak se tak škrábu zakrnělou ručičkou pana správce za uchem, ono jim vlastně je.. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Basketbalová taneční scéna je parodií na tehdy velmi populární reklamu od firmy Nike. (Stocki)
  • Z filmu bylo vystřiženo přes 20 scén. (Stocki)
  • Natáčení probíhalo od 13. února roku 2001 do května v Kalifornii a Kanadě. (Stocki)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama