Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jednička byla prostě první a ve trojce a ve čtyřce je zase Leslie Nielsen. Tím chci říct, že druhé Scary Movie nemělo moc šťastné vyhlídky. Filmy, které jsou zde parodovány jsou sice hororové klasiky, ale nějak se to chvílemi tvůrcům vymykalo z ruky. Neříkám, že jsem se párkrát nezasmál, ale prostě to nebylo to pravé ořechové. Zkrátka hodně průměrná a místy až podprůměrná parodie, ale viděl jsem i mnohem horší. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád Annu Faris, ale tohle pitvoření mě prostě nebaví. Nevím, jestli už jsem takový suchar, ale podle mě tohle není humor, který... Podle mě tohle není humor. To, že je to místy urážlivé, to by mi bylo celkem jedno, spíš jde o to, že je to hloupé a bez nápadu. Tohle prostě vymyslí každý, ale fungující parodii, tu očividně už skoro nikdo nedává. Kdybyste měli nějaký tip na novou a dobrou parodii, dejte vědět. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je to už jenom série vulgarit, hnusáren a totálně nekorektního humoru, založeného na posmívání se lidem s různými vadami. Citace pro představu: Buddy: "Jsi v pořádku?" - vozíčkář Dwight: "Necítím nohy. Ááááááh! Necítím nohy." - Buddy: "Tos necítil nikdy." - vozíčkář Dwight: "Jdi do hajzlu." ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebýt brilantního camea vymítače restaurační stravy ze zažívacího traktu Jamese Woodse (jeho bezbožná reakce „Fuck this!“ při spatření otáčivé hlavy Megan mě jako jediná věc opravdu rozesmála), stalo by se Scary Movie 2 jen dalším sperma-marihuana-zařezané spoďáry dílkem zastydlých Wayansovic puberťáků. Jak se tak škrábu zakrnělou ručičkou pana správce za uchem, ono jim vlastně je.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takovéto pokračování si Scary Movie dle mého určitě nezasloužila. Tahle dvojka nejenom, že je nechutná, zvrácená a neuvěřitelně trapná, ale chvílemi mi to připomíná, jak kdyby to točil černoch pro černochy. Takové to rádoby drsné, zhuleně zábavné a nechutně ubohé, to co se v řadě amerických komedií objeví a snaží se zapůsobit dojmem ztřeštěné grotesky. Dvojka na druhou stranu pár slušných vtípků stále má. Rozhodně se nedají rovnat s trapnými, ale během sledování tohoto filmu rozhodně potěší. Tohle pokračování bych prozatím zhodnotil, jako zřejmě nejhorší díl z téhle série, uvidíme jak se to časem vyvrbí dál. --- Co jééé? - Co jééé? - Co děláš, kámo? - Zabíjím... čas. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Z filmu bylo vystřiženo přes 20 scén. (Stocki)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 71,3 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 141,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama