Reklama

Reklama

Den po zítřku

(TV film)
  • Česko Po dopadu (více)

Obsahy(1)

18. října 2012 dopadne na Zem meteorit a způsobí nečekaně silné zemětřesení. Mraky prachu postupně zasahují severní polokouli a celou Evropu v krátké době pokryje vrstva sněhu. Katastrofa navždy změní vzhled Země. Dopad meteoritu bude znamenat konec civilizace v podobě, jak ji známe dnes. Někteří lidé ale zázrakem přežijí a své úkryty najdou v podzemních dráhách. Jejich jedinou záchranou je satelit schopný zahřát atmosféru. Najít ho musí Tom Parker, šéf ochranky Americké ambasády v Berlíně Všechna města přikryje sníh a z bílého horizontu trčí pouze poslední poschodí Eiffelovky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Dean Cain , je asi jeden z mála hercov ,čo zoberie hocijakú rolu kde môže byť hlavný hrdina ako v tomto prípade. Katastrofických filmov je vcelku slušná zásoba , ale takúto katastrofu som teda nečakal. Dlho som váhal nad tým či to vôbec dopozerať , ale nedalo mi to neskúsiť a podarilo sa. Zaujímalo ma ako sa dokážu nemci popasovať s témou padnutia veľkého asteroidu na našu planétu . Čo bola ale horšia katastrofa boli zábery exteriéru hlavne presunu po zamrznutej krajine. Vonku -50 stupňov a oni si veselo kráčajú a ešte sa usmievajú. O špeciálnych efektoch nemôže byť ani reč . Soul star 2 ako zbraň budúcnosti , založený na mikrovlnom žiarení , vedec , ktorý sám a dobrovoľne zostal v zamrznutej zemi. Sklamanie o tom, že ho kolegovia podviedli a sami chcú ovládnuť svet. Úbohé dialógy, " asi im bola zime keď všetci zamrzli " . No jedna lepšia scéna striedala inú. Za mňa strata času a neodporúčam . Jediná dobrá scéna bola v sprche s blondínkou. Inak zaujímavý poznatok hoci má film 98minut mal som pocit , že má 3 hodiny. Za mňa 1/10 ()

VeeDee odpad!

všechny recenze uživatele

Jen jako zvuková kulisa k háčkování a i tak se to nedalo "dokoukat". Prosím vás, řeknete mi někdo, jestli tu manželku v tom Berlíně nakonec našel? Nebo jen dceru a zůstal s brunetou?? Na doposlouchání opravdu nemám sil! Tolik hloupých dialogů jsem snad ještě nikdy neslyšela! A co teprve ty do sebe nezapadající nesmysly! :-) ()

Reklama

andy60 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už i horší věci, ale pravda - nebylo jich zas tak moc. Už při prvním dialogu mě napadlo - tohle museli natočit Němci. Nechápu, že země, která např. v hudbě naprosto kraluje (hlavně v metalu), nedokáže natočit kvalitní film (pár vyjímek by se našlo), ale v z 90% jsou to sračky, jako tahle - vše je buď černé nebo bílé, nic mezi tím, žádný prostor pro představivost, všechno takové strojově šablonovité, o humoru či nadhledu ani nemluvě. ()

Mr.Dark odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho osudného dne přišel můj kamarád s tím,že mi nese „ten“film jak zamrzne planeta a jak to běželo v kině.Myslel „Den po té“,já tedy též.Krásně jsem se posadil do křesla,vybudil Technicse,ale co se potom vyloudilo s obrazovky to se nedá popsat.Tom Parker a jeho pes „Lasie 2“ jak rozmrzávají planetu,triky které průměrný programátor dá za den dohromady,ten šílenej děj,dveře které mají heslo „heslo“,rampouchy co lezou ze země a zvednou tank a jiné,dělají s tohoto filmu nejhorší film který jsem v životě viděl.Koukal jsem do konce s pusou otevřenou jako u Forresta,ale z opačného důvodu.Ale jako můj nejlepší film,tak i tento si zaslouží komentář.Doporučuji se na něj podívat,potom se vám bude zdát každý film dobrý…..že je nejhorší Playgirls?..věřte není… ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ultimátna sračka. Je to katastrofický film po všetkých stránkach. Ako môžu byť tvorcovia spokojný s tým čo stvorili a ešte to aj pokojne vypustiť do sveta? A ako môže takýto druh filmu na seba zarobiť? No záhad je tu viac. Každopádne je v tomto filme všetko zle. Sračkoidný dej, ktorý nudí celú hodinu a pol. Scenár, ktorý napísal asi nejaký meteorológ z verejnoprávnej televízie. Herci, ktorý sa nemajú šancu uchytiť na čele s vyhasnutým Deanom Cainom ( Superman? - nech nežerem ). Efekty, ktoré by zvládli terajší študenti ako polročnú prácu. Akcia, ktorá je nevýrazná a nemá žiadny šmrnc. Napätie, ktoré bolo pre film treba vôbec nefunguje, aj vďaka slabej hudbe. Čo horšie si môže divák priať? Keby aspon aká taká atmosféra, ale ani to nie. Proste všetko o čo sa jednalo vo filme je divákovi u prdele. Katastrofa. Aj tá 1* je asi priveľa. 15% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Sofii (Bulharsko). (Petr.Kocfeld)

Reklama

Reklama