Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Carl přichází do Londýna pro věci svého bratra, který nečekaně zemřel, a zjistí, že jeho smrt je poněkud podezřelá. Když potká jeho krásnou přítelkyni Sunny, na povrch vypluje temná stránka jeho života, o které nic netušil. Při pátrání Carl potká bratrovy podivné přátele, proniká do života londýnské klubové scény, a je vtažen do nebezpečného světa drog, vydírání a podvodu. Hlavní otázkou ale je - byla smrt jeho bratra nehoda, anebo vražda? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tranceová muzika je v tomhle filmu určitě velký plus. Je z ní pořád cítit ten underground, kterým tehdá ještě jakžtakž byla. Jenže film samotnej už tak dobrej není. Spíš je hodně špatnej. Situace, kde jsou drogy hlavním hercem by byly tak nějak ok. Ale ten zbytek, když není nudnej, tak vyzní hrozně béčkově a to je na prd. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem poprvé viděl asi před 10 lety. Vrátil jsem se v noci pod vlivem extáze z nějaký vidlotéky a na HBO zrovna šel tento film. Kromě naprosto kulervoucího soundtracku (DJ Hooligan, Mauro Picotto, Leftfield, Hi-gate a další a další...), jsem si z filmu pamatoval úplný hovno. Chvíli jsem se snažil zjistit, co to bylo, ale tenkrát holt ještě neplatila všeobecná rada "use the fucking google". Pak jsem na film dočista zapomněl a po mnoha a mnoha letech jsem při zkoumání diskografie DJ Hooligana zjistil, že se podílel i na soundtracku k nějakýmu filmu Sorted. Hned jsem se podíval na čsfd a vzpomněl jsem si, že to je TEN film a čirou náhodou půjde za pár dní na kanálu Filmbox. Takže jsem podíval znovu a prostě soundtrack totálně převálcoval všechno ostatní ve filmu. Zase si pamatuju muziku a příběh mě nějak minul. Nevim, jak to ohodnotit. Zatim dávám neutrální 3 hvězdy a zkusim se na to časem podívat znovu... Ale samotnej soundtrack by byl pro mě za 5 hvězd. ()

-ELFKA- 

všechny recenze uživatele

Jediný pocit, čo vo mne tento film vyvolal bola neodolatelná chuť na extázu.. Čo nieje vôbec dobré a dlho som ten pocit musela premáhať ;-) ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Rádoby vtipné vsuvky na konci filmu mi připadaly hloupé. Ovšem jinak mě tenhle průlet světem "tanečních dětí" hodně bavil. Život jako duhové lízátko v roztěkaném pohybu. Easy livin' na hraně, daleko za ní a často pod obraz (nejenom Tinkyho & Winkyho). Chápu, leč nesdílím (3,5 hvězdy). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Alexander Jovy soutěžil na filmovém festivalu irského a britského filmu Cherbourg-Octeville v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama