Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

petero 

všechny recenze uživatele

Tak toto je poriadne odviazaná ázijská odpoveď na Bladea. Vtípky absolútne skvelé, akčné scény boly dosť zvláštne a hlavne často trápne, nie tak choreograficky prepracované ako vo väčšine filmov Jackieho Chana. Inak J. Chan ako jedna z vedľajších postáv bol opäť “zabitý”, hlavne keď napchal upírov halucinogénnymi liekmi. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Je třeba zabít sedm upířích princů a získat klíče, které v sobě ukrývají. Ty pak odemknou mocnou magickou knihu. Poněkud nevyvážený snímek s pěkným úvodem. Bitka ve stanici metra je atmosférická, záběry na zkrvavené obličeje uvnitř vagonu dodávají na syrovosti. Komediální vložky bohužel snímek posouvají do tuctové produkce Hong Kongu, i když boj o plyšového medvěda má šmrnc. Jistě, když zde hostuje Jackie Chan, žádné velké krveprolití nelze očekávat. Upíří zuby se elegantně vysouvají, a když jich je plná huba, připomenou Démony (1985, r. L. Bava). Dvě dvojice milenců směřují ke šťastnému konci, který jim však překazí upír Deko Dekotes (Mickey Hardt). Jedna z klíčových postav kupodivu umírá. Škoda, že se tvůrci více neodvázali. Minusem jsou také mizerné digitální efekty. ()

Reklama

Jendus 

všechny recenze uživatele

Neskutecna hovadina s neskutecne debilnim scenarem a skutecne trapny radoby efekty. Ani slovy se nevyplati plytvat na tohle cosi z Hong Kongu. Pokus zkloubit humor, snad mozna des a akci do jednoho filmu v tomhle podani je ztrata casu. Jen marne premejslim, co tam delal Jackie Chan - asi mel pritahnout divaky a asi se snazil pozvednout mistni filmografii. HNUS a FUJ! ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Chcete se zamilovat do jídla ? " ----- Upíři a jejich pronásledovatelé po hongkongsku. Hlavně se nesnažte ten pozoruhodný, mírně halucinogenní a zcela ujetý útvar někam zaškatulkovat - je to nemožné a tudíž zbytečné. Obsahuje bláznivé komediální scény s několika fenomenálními hláškami, napínavou, typicky hongkongskou akci s tradičně nápaditou choreografií, prvky temné fantasy s bombastickými, i když nedokonalými triky, romantickou linii s dojemnými momenty podbarvenými odpovídající hudbou - a především neobyčejně dravé upíry se značně přerostlými špičáky. Má svůj vlastní život a stvořil si svou vlastní mytologii, nezávislou na legendách ze staré dobré Evropy. Vystačí si sám se sebou a náramně si to užívá - takže vás vlastně k ničemu nepotřebuje. Můžete ho jenom sledovat - potají a z uctivé vzdálenosti ... a doufat, že vás nedostanou upíří tesáky ... ;-)) ... Je VELICE nesourodý a jeho úroveň je proměnlivá jako aprílové počasí, ale přinesl mně naprosto nečekaný exkluzivní zážitek a přitom mi jen tak - jak šel kolem - sebral kousek srdce ... a to se taky počítá … 3,5* ... a pro jednou se svět nezboří, když zvednu hodnocení na 4* ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Tak hviezdami nabitu sracku som hadam este nevidel. Otvaracia akcia slubuje oddychovu zabavu, bohuzial, nic take sa nekona a ja som bol svedkom jednoho strasne nepodareneho zanroveho mixu v ktorom nefunguje nic ako ma. Obcas pobavi vtipny nadhlad (krv servirovana vo flasi, truhla so zabudovanym stereo), to su vsak velkou nudou vykupene kratke okamihy. Jedine co nozaj stalo za to, bol podareny tekkenovsky suboj dvoch teenageriek a suboj Jackie vs vampir. Na to, aby ste si uzili tieto dve sceny posluzi funkcia "rewind", zvysok je len strata casu. (3/10) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)
  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)

Reklama

Reklama