Reklama

Reklama

Mortal Kombat: The Journey Begins

  • Slovensko Mortal Kombat: Počiatok cesty

Recenze (4)

tron 

všechny recenze uživatele

„Povedz nám ešte nejakú rozprávku, chlape.“ MORTAL KOMBAT: POČIATOK CESTY pôsobí ďalším dojením umierajúcej kozy (rovnako, ako MORTAL KOMBAT: ROZDRVENIE/1997 a strašný televízny seriál z roku 1998) prekvapivo dobrej trikovej akčnej smršti Paula W.S. Andersona MORTAL KOMBAT, ale krátky pohľad na rok výroby nás uvedie na správnu mieru – je to akýsi na video určený animovaný prequel z roku 1995. Nemá ani hodinu čistého času, vizuálna stránka je hnusná a o scenári (postavy, zápletka) je vyložene úsmevné hovoriť. Divák si zrazu uvedomí, aký schopný film Anderson pre New Line nakrútil. ()

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Kombinácia hnusnej klasickej a ešte ďaleko odpornejšej 3D animácie. V dobe vzniku to bolo asi hodne originálne a novátorské, ale aj tak zostáva otázka prečo robiť ešte aj verziu pre úplne najmenšie deti, keď sám film neobsahuje kvapku krvi a je robený ako rozprávka ? ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

O tom že se tvůrcům povedlo dost nehezkým způsobem namixovat lacinou 2d animaci s přímo otřesnou CGI radši pomlčím a řeknu jen, že tento neoficiální prequel k prvnímu filmu mortal kombat zachycuje hlavní hrdiny na cestě na ostrov. Díky Raidenovi se dozvídáme trochu z historie turnaje, jednotlivých bojovníků a vůbec celé mytologie MKáčka. JEdnu * za skvělého Johnny Cage ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem strašně toužil půjčit si to ve videopůjčovně, dostalo se to ke mě však až po letech, většina pásky byla už dost sežvejkaná, ale okouknul jsem to a byl jsem celkem zklamanej. Jelikož jsem v tý době MK žral a znal jsem celej příběh jak her, tak filmů i seriálu. Njn, tak aspoň tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama