Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bankovní úředník Matt Dillon dostal ze dne na den padáka, jeho dívka Christina Applegate se s ním rozešla a navíc mu někdo ukradl auto. Společně se svým bývalým kolegou Stevem Zahnem se rozhodl vzít věci do vlastních rukou a začít jednat. Nejdříve ze všeho si ale pořádně užije svůj poslední pracovní den. Jenže i ten nejlepší plán může někdy selhat...
Život každého z nás se může změnit za jediný den, ne-li za jediný okamžik. Vtipná americká komedie plná nečekaných zvratů dokáže nejen pobavit, ale přiměje diváka také k zamyšlení nad otázkou, jaké náhody mohou ovlivnit náš život. Populární herci Matt Dillon a Steve Zahn koření svěží příběh svými hereckými výkony, zatímco atraktivní Christina Applegateová dodává snímku půvab a eleganci. Divácky vděčný film. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

honajz 

všechny recenze uživatele

Matt Dillon hraje bohatého a úspěšného mladého muže, který ze dne na den přijde o všechno – krásnou snoubenku (Christina Applegate), nejlepšího přítele (Steve Zahn) i pozici bankovního manažera. Teda o přítele nepřijde až tak doslova, protože ten ho zatáhne do přepadení banky, ale ian tak žádná sláva. Film trpí přílišnou doslovností a pomalostí, kdy sice některé scény jsou filmařsky precizně vycelizované, avšak ztrácí se poselství, děj i zaujetí diváka. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Láska je Sněžnej muž !! Jen mýtus !! ;) Popálený Matt Dillon si střihnul bankovního úředníčka Davida Walshe, kterému se ze dne na den zhroutí celý svět jako domeček z karet, v bance dostane padáka, sexy Christina Applegate v nejpozoruhodnější roli svého života mu přijde na nevěru, David a tak dostane navíc ještě kopačky.. Ani ho moc nelitujete, protože David je jen arogantní hajzlík a lhář.. Kouzelně nevyzpytatelná černá komedie Miche Rouseho staví na suchém humoru, parádních dialozích a Stevu Zahnovi, který s vizáží "Big Lebowskiho z komiksu" hláškuje na všechny strany a dokonale kontrastuje s drsným sociopatem Matta Dillona.. Finálních dvacet minut filmu staví celý příběh na hlavu a pomocí několika zvratů jej posouvá někam úplně jinam, než bych čekal, dělá z něj velmi inteligentní záležitost s ( naprosto šokující ) vycizelovanou pointou.. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Za celý film jsem se možná dvakrát ušklíbl, tak moc to bylo vtipné. Hlavní hrdina mě vůbec nepřesvědčil a jeho střelený kámoš byl spíše nechutný. Alespoň krásná Christina to zachraňuje. Co dodat k závěru, který tady hodně lidí vychvaluje. Slabý pokus o geniální pointu, která je vzhledem k předchozímu ději jen těžko uvěřitelná. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pre mňa je toto typický príklad filmu za dve hviezdičky. Ničím výnimočný, neoriginálny snímok s lacnou zápletkou, ktorá sa znaží pôsobiť náramne prekvapujúco, ale je priehľadná ako sklo. Nevýrazní herci, tuctová kamera a fádne pokusy o humor. Komédia, ktorá nie je zábavná a dráma, ktorá nie je dramatická. Taký je film "Máš padáka!". Je to film na ktorý veľmi rýchlo zabudnem. ** ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Nato, že jsem čekal přiblblou romantickou komedii, mě ten závěrečný rozuzlující sled událostí připomínající hybrid NEBEZPEČNÝCH HER, mile překvapil. Ne nadarmo v tom hraje Matt Dillon, Steve Zahn otravnej jako vždy, Christina Applegate do počtu jako vždy. Od dob OBVYKLÍCH PODEZŘELÍCH sice tyhle pointy nikoho moc neodzbrojí, ale občas můžou mile překvapit, když čekáte shit. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama