Reklama

Reklama

Cryo

Trailer 1

V podzemním zařízení se probouzí z kryospánku pět vědců se ztrátou paměti a vůbec netuší, jak se jmenují, nebo jak dlouho spali. Brzy si uvědomí, že nic není, jak se zdá a napětí mezi nimi roste. Mají vyjít na povrh a možná zemřít, nebo raději přijít na to, proč zde jsou právě oni. (DJMaroko)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Obdařit tak plytkou interiérovou konverzačku bezmála dvouhodinovou stopáží považuju od tvůrců za drzost, nebo aspoň za nedostatek soudnosti, bohatě by jí stačila polovina. Scénárista uvařil svou chudou polívku bez soli a koření, jen z pár kousků nevýrazných bezchutných surovin, které o to víc nastavil vodou. A nejhorší je, že už beztak nezajímavé postavy produkce obsadila stejně nezajímavými herci a herečkami, takže mi bylo celou dobu úplně šumák, co se s nimi děje i jak to s nimi dopadne. A při několika scénách, ve kterých "psycholožka" jakoby "dělala psychoanalýzu", jsem trpěl jako týrané zvíře, takovou psychoanalýzu by vám udělala každá vypatlaná přiožralá uklízečka. No a když se pak po úmorně zdlouhavém ději dostavil úmorně zdlouhavý závěr s úmorně neatraktivním rozuzlením, mou reakcí nebylo zvědavé zaujetí, ale jen otrávené pokukování po časomíře. Zaokrouhlím nahoru jen kvůli tomu, že v současnosti vzniká tak málo filmových scífek, že jsem rád za každou novinku. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Studene, temne, dlouhe, nizkorozpoctove, pomale. Neni to blockbuster s rozpoctem 100 milionu dolaru a nema to herce z ackoveho seznamu. Najdete tu par peknych veci a hezky zvrat. Je to pekne napsane a lze snadno videt vsechna voditka.Trochu to pripomina sagu Twilight, ale to by se opakovala. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad. Neoriginálny, ale výborný. No len na začiatku. Potom nápady už došli. Tento film pre diváka pripravil niekoľko otázok a napodiv, na všetky divák nájde odpovede vopred. A prevedenie také amatérske. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku nám jakýsi chlápek poví, že jeho oblíbený biblický příběh je o Lazarusovi což byl chlápek, který byl mrtvý, ale Ježíš ho oživil a vypravěč nám řekne, že doufá, že tak oživí svou mrtvou ženu , ale on sám to nedokáže, ale časem věří, že je to možné. Posuneme se dále a sledujeme několik lidí jak se probudí z kryospánku neví jak se jmenují co tam dělají a co se vůbec děje někomu začne hrabat na palici někdo to neřeší a někdo se snaží zjistit co se děje. V podstatě se jedná o konverzačku, která se odehrává v jakémsi skladu kde se většinu filmu nic neděje ke konci jednoho chlápka vyženou ven kde má údajně umřít, ale on asi přežije nebo umře nevíme a ostatní se uloží k kryospánku zůstane jen jedna ženská co najde toho chlápka  z úvodu což je její fotr, ale je zmatený a opakuje jedno a to samé tak se rozhodnou ten pokus udělat znova a oba zalezou do těch kryokomor.  0 procent ztráta času ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Je sklep, v něm plechovka vystlaná bublinkovou fólií, jakože cryo komora. Postupně se rozmrazí několik nonamů, kteří zbytek doby zůstanou v tom samém sklepě, chodí, kecají nesmysly a hádají se. Větší hnůj se vidí jen zřídka. (1%) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama