Reklama

Reklama

Tři do páru

  • Česko Domov na konci světa (více)
Trailer

Obsahy(1)

Film zaznamenává životy Bobby a Jonathana, dvou přátel z dětství, kteří se potkají na předměstí školy v Ohiu. Od okamžiku, kdy se potkají, jsou Bobby a Jonathan nerozdělitelní. Pro Johnathana je nekonvenčí Bobby spojením se světem ve větším rozměru. Pro Bobbyho představuje Jonathanova rodina a především jeho matka Alice určitý druh stability, kterou sám nikdy nepoznal.V průběhu dospívání vyrůstají odděleně jen proto, aby se opět potkali v New Yorku, kde, společně s lehkomyslnou Clare, vytvoří nový druh rodiny. Nyní se však objevuje otázka: dokáží žít v podivném trojúhelníku, tak aby nebylo zničeno jejich přátelství? Film je založen na knize Michaela Cunninghama, vítěze Pulitzerovy ceny za ro-mán Hodiny, který také napsal scénář, snímek pohlíží na to, co vnímáme jako lásku, závazky a loajalitu. Zabývá se taktéž především otázkou role rodiny a ukazuje nám její pravou podstatu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

cab 

všechny recenze uživatele

Dvojice odvekych kamaradu experimentovala jako mladici v divokych 60.letech a pozdeji v 80.letech se znovu objevuji spolu, ale tentokrat se k nim prida holka, ktera poradne zamicha s jejich zivoty. Slabe odvypraveny pribeh komplikovanych vzathu citajici nekolik dekad ani nedava dostatecny prostor k vyniknuti hercu, kteri mi stejne pripadali mdli a bez zajmu hrat sve role az na (netradicni poloha Colin Farrel). 40% ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byl filmem nadšen, ale druhá polovina se uchýlila pouze k házení útržků z jejich společného/ nespolečného života a já jsem tápal. A pak ten neskutečne patetický konec, chjo. Colin Farell hraje par excellence, scéna jeho "poprvé" nemá chybu. Asi dám na radu Kleopatry a přečtu si knižní předlohu. ()

Reklama

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Zvláštne nevyrovnaný film. Colin bol miestami až protivne sladký, prišlo mi to neprirodzené oproti tomu, aky bol ako chalan "svetácky". Výborný herecký výkon podala Robin Wright-Penn, ktorej som zožrala každú jednu emóciu. Chcela som dať tri *, napokon udeľujem slabšie 4 za prekvapivo príjemný záver a nádhernú pieseň počas neho. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokud si zrovna nehovíte v homosexuální tematice, tak si raději připravte k sobě nějaký ten pytlík, kdyby vás přepadla náhlá nevolnost. Musím přiznat, že minimálně jedna scéna mi nebyla vůbec příjemná. Koukat se na to samozřejmě dá jen za předpokladu že divák dokáže tolerovat takovou trošku odlišnou romantiku mezi dvěma kamarády. Colin Farrell je každopádně komplexnější herec než za jakého jsem ho považoval. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Láska je věc složitá a i když se tenhle film zabývá intimním životem ve třech, nelze ho považovat za nějaký manuál, protože ani ti tři nevědí, jak žít spolu a ani jak žít bez sebe, jedna věc je totiž mozek, pak to zpropadené srdce a když k tomu ještě příroda zavolá ..... je v tom zkrátka trochu bordel. Nedalo mi to a šla jsem do předlohy, všem doporučuju, nádherná kniha, která si dost hraje s myšlenkami a pocity lidí, což se filmu ne úplně dařilo (divné, když si autor knihy Michael Cunningham napsal scénář sám), ale i tak ....moc milé. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Film produkoval herec Tom Hulce, českému publiku dobře známý jako Amadeus ve stejnojmenném snímku Amadeus (1984). (=woody=)
  • Nahé scény Colina Farrella musely být z filmu vysřiženy, protože příliš rozptylovaly obecenstvo. (Valsadora)
  • Jakmile se Colin Farrell o projektu doslechl, sám si u vedení domluvil zkoušku na ústřední roli. (Dlee)

Reklama

Reklama