Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka vyhraje v rádiové soutěži lístky pro dva na dovolenou na Bermudách. Protože ale nemá s kým jet, přesvědčí nakonec ke společné cestě do Karibiku mladého DJe, kterého uvidí poprvé v životě. Idylická dovolená bez závazků pro dva se začne stávat zajímavým dobrodružstvím poté, co se začnou všude kolem dít podivné věci. Oba zjišťují, že příběhy z oblasti bermudského trojúhelníku v sobě možná skrývají více pravdy, než by se na první pohled zdálo. Největším tajemstvím je ale to, jakým způsobem se z původně nezávazné dovolené pro dva stává romantický příběh o nově nalezené lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Smok 

všechny recenze uživatele

Zase som si raz dal poradiť od našej trafikantky, že im prišla výborná komédia :((( Nezáživnejšia dvojica hlavných hrdinov sa len tak ľahko nevidí. A ten humor...škoda písať. Neviem, či to bolo vôbec hodné tých 49 Sk. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhloupějších filmů, které jsem kdy viděl. Měla to být bláznivá komedie s trochou absurdního humoru a s přídechem duchařiny podle zásad bermudského trojúhelníku. Žádný gag mě vůbec nepobavil, jen jsem kroutil hlavou, pro koho je film určen. Minimum herců, dokonce v první třetině jen dva. Ptám se, jak je možné, že takovéto filmy mohou vzniknout. Protože to byl poslední film z mých 200 filmů od DVD Edice, jsem rád, že jsem to po roce přežil. Od nynějška budu sledovat jen kvalitnější filmy. Jedna hvězda za námět (který jsem si musel doplnit sám) a vytrvalost a odvahu herců, s jakou se pustili do výroby tohoto braku. ()

Reklama

Reklama