Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nerozlučné kamarádky Melissa a Gabriella byly na střední škole častým terčem výsměchu a nadávek. Od té doby uplynulo jedenáct let a mnohé se změnilo. Z Melissy je atraktivní štíhlá kráska a vysoce ceněná reklamní manažerka, jejíž partnerkou v úspěšné reklamní agentuře je Gabriella, se kterou zůstaly nejlepšími kamarádkami. Jednoho dne se k nim nečekaně vrátí neradostná minulost, když dostanou zakázku na reklamní kampaň nově otevírané luxusní restaurace. Jejím majitelem totiž není nikdo jiný než Drew Hesler, který kdysi Melissu před celou školou ponížil. A protože Drew Melissu nepoznal, příležitost k pořádné pomstě za dávná příkoří se přímo nabízí. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

lucieK 

všechny recenze uživatele

Béčková romantická komedie s né moc originálním příběhem, ale i přes to se na to dalo koukat, takže dvě hvězdičky.... ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Romantická nezajímavost,hlavní představitelce to docela sluší ,pak se objeví známá tvář B.A.Green známí ze seriálu Beverly Hills 90210 ale nijak to nepomohlo,jejich kočkování nebylo nijak zajímaví.Nic moc komediálního jsem ve filmu nezaznamenal. ()

lele 

všechny recenze uživatele

"Píšu knížky pro děti... (jednu vytahuje) přečtu Vám... (listuje) pár stránek!" :D Jinak neškodná ptákovina, která ve mě kupodivu nevyvolávala pocity trapnosti, takže za dvě. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama