Reklama

Reklama

Míša - vodní příšerka

  • Velká Británie Mee-Shee: The Water Giant (více)

Obsahy(1)

Mac je zničený, když jsou jím dlouho očekávané prázdniny zrušeny, a to kvůli odvolání jeho otce k záchranným pracem k jednomu z odlehlých kanadských jezer. Dozví se, že se jedná o jezero, kde podle dávných legend žije bájné stvoření. Mac odjede se svým otcem k jezeru v Kanadě a pokusí se objasnit pravdivost legendy. Pro Maca je navázání kontaktu s „legendárním stvořením“ jednodušší, než získat pozornost vlastního otce, dokud nezjistí, že „netvůrek“ z jezera potřebuje jejich pomoc… (Intersonic)

(více)

Recenze (19)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná pohádka o přátelství jednoho malého kluka a obrovské vodní potvory, která slyší na jméno Mee-shee. Pokud je vám kolem dvanácti, doporučuji. Ale i pro ty starší (pravděpodobně rodiče) je tu přichystáno pár vtípků, které mladší ratolest asi neodhalí. A navíc nádherná novozélandská krajina (nebo kanadská, ale tomu moc nevěřim)... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +zručně natočené, vhodné pro děti -je to kanadské a je to na tom poznat/// Roztomilé a neurážející. Sice nic vyjímečného, co už by tu nebylo, ale pro další generaci, další film. Mě to zas tak neohormilo, ale chválím, že je tu konečně film, který dětem nijak neublíží./// Celkem 62%/// ()

Reklama

Sansnom70 

všechny recenze uživatele

Pokud se mého názoru týče, tak ať si je zkopírované cokoliv, vždyť je to jedno. Jde přece o děj a jestli se vám film líbí či nikoliv. My jsme si tento filmeček pustili s celou rodinkou k nedělnímu odpoledni a relaxaci. Vydrželi jsme u něj celou dobu. Jsou tam sice jak se říká hluchá místa ale jak už někdo napsal, ten konec je krásnej. Pokud máte rádi příšerky z vody a nehledáte filmy z hvězdným obsazením a z hvězdným režisérem, tak si ho místo nedělní pohádky z rádia určitě pusťte. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Obvykle mám "rodinné, dobrodružné pohádky" rád a podle toho vypadá i moje hodnocení těchto infantilností a i na Mee-Shee vodní obludku jsem se těšil jako na pohodový relax. Ale ouha, hned první zádrhel přišel při seznamování s naším dětským hrdinou(poměrně nesympatický, bez charismatu a herecky totálně toporný) a u těchto filmů právě očekávám, že ty děcka svýma lumpárnama film osvěží a táhnou. A když tragické výkony předvedli i ostatní(u některých postav jsem si říkal PROČ??) k tomu naprosto uhozený příběh a když ani obludka nezapůsobila na mé infantilní já:(, tak bohužel nemůžu hodnotit jinak než podprůměrně. A jen si tak říkám, proč to jde s dětským filmem(nejen v českých podmínkách) tak strmě dolů. To si tvůrci vážně myslí, že děcka "sežerou" opravdu vše?? A navrch o tragických tricích se ani nemá cenu vyjadřovat. Velké zklamání. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kanadsko-britský VODNÝ OBOR MIŠI je lepší film, ako sľuboval trápny slovenský preklad jeho názvu. Ani sa netvári, že nepozná škótsku legendu o Nessie z Loch Ness, ale každý, kto sa troška zaujíma o strašidelné legendy, vie, že v skutočnosti MNOŽSTVO vodných tokov (od riek cez močiare po jazerá a moria) na CELOM svete MÁ „svoju Nessie“ – len tieto príšerky nie sú také masovo prevarené, ako ona. VODNÉHO OBRA MIŠI, ktorý vôbec nie je taký hlúpy, ako by sa mohol zdať, režíroval John Henderson, ktorý v roku 1996 nakrútil môj obľúbený kúsok s Tedom Dansonom LOCH NESS (a sme doma). Pri „repríze“ vsadil na poctivé technické spracovanie, v dobrom nekomplikovaný scenár, milú atmosféru, nádhernú prírodu a silného muža v titulnej úlohe (Bruce Greenwood - 13 DNÍ, HLBOČINA). ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve státech Nový Zéland (Auckland, Queenstown), Velká Británie (Londýn) a Kanada (Kelowna). (GASTON73)

Reklama

Reklama