Reklama

Reklama

Dad's Dead

(TV film)
všechny plakáty
Animovaný / Drama / Krátkometrážní
Velká Británie, 2002, 7 min

Recenze (7)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zvláštní zážitek, který je rozhodně zajímavý a chvílemi pohlcující, ale celkově pro mě nebyl žádný extra zážitek. Jako bonus k dvd Sunshine je to ovšem příjemné potěšení, které si najde své fanoušky. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážny film Chrisa Shepherda DAD´S DEAD (nájdete ho, otitulkovaný do češtiny, medzi bonusmi na DVD vizionárskej sci-fi SUNSHINE) začína excentricky zábavne, aby nás s pribúdajúcimi minútami čoraz mocnejšie držal pod krkom. Viete, s kým všetkým ste sa kedy priatelili? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne dobrej kratas, kterej ma paradni napad, naprosto perfektni, skoro az komiksovy zpracovani a kterej zaujme od zacatku do konce. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10///+zvlaštní animace a netradiční obsah -úplně mě to do sebe nevtáhlo, je to vlastně hodně divné/// Dobře zpracovaný kraťas, který se asi znaží říct mnohé. Jde o to co si z něho vezmete a jak ho pochopíte, zda-li vůbec./// Celkem 60%/// ()

raffspIn 

všechny recenze uživatele

Zvláští film, postupně se vytrácí reálný pohled na svět a je nahrazován jakýmisi polohalucinacemi. Film sám osobě má pozoruhodnou schopnost vtáhnou diváka do sebe. Těžko nějak popsat děj... znechucení, brutalita, opovržení, snad naturalismus? No, radši se mrkněte na youtube (15.01.07) ()

PolluxGem 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý film, který vás po chvíli vtáhne do děje. Opravdu příjemné překvapení. Takovéto krátké filmy by se měly dávat ke každému DVD :-) ()

Reklama

Reklama