Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Svižný filmík o partičke, ktorá si kráti volný čas svojskou záľubou. Má to veľa zvratov, niektoré sú predvídateľné viac i ńé menej, ale i tak nenudia. A čuduj sa svete nebolo treba ani sexuálne scény ani vyvražďovačku. ........................................ ... ......... .. ........ .. . .Akcia: **** Realita: * Vtiahnutie do deja: ***** ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Je určite ťažké vymyslieť po toľkých viac či menej originálnych bankrobberovkách niečo pútavé a vtipné, tento kúsok sa mi však celkom páčil, malo to zopár dobrých vývrtiek a zápletiek, pointa sa síce dala predvídať, ale zvládli ju obstojne, čo mi chýbalo, bol humor, jednucho ten sa k takémuto žánru pýta ako pena k pivu, napriek tomu to vyčnieva z priemeru, takže 70%. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemný zlodejský filmík so svižným soundtrackom a la PODFU(C)K. Kombinácia žanrových klišé s vydareným vývojom postáv. Neohúri ale príjemne pobaví. Rozhodne zaujímavejší počin ako tak trochu nemotorné KTO Z KOHO. Ryana Reynoldsa je vážne škoda do romantických komédií... Film ako stvorený pre ohodnotenie 72%. Pohoda... ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

8/10 Velmi zdarile dilko, ktere jaksi zustalo (neopravnene) mimo hlavni zajem filmovych kritiku a divaku. Reynoldse mam v oblibe cim dal vic a Sucheta nesnasim. Scenar je mi posvatny a necekane zvraty miluju. Co vic si prat? Jenom penize, zdravi a rozum. Jelikoz poslednich dvou ingredienci maji mladi a neklidni hrdinove pro dalsi z neprustrelnych planu, jak se tezce, ale za to elegantne dostat k hromade prachu. Tentokrat se ale zda, ze je nekdo mazanejsi nez oni... ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Klasický zlodějsko-podvodnický snímek, který těží z uvolněného Rayna a strohého Sucheta. Kamera je příjemně stylová, zápletka i podvody fungují (a neztratíte se v nich) a soundtrack je velmi příjemný. Největší slabinou filmu je kanadská produkce - vše se odehrává ve studiu, v prázdných budovách, prázdných ulicích, najednou je na place max. 5 herců a celé to pozadí je statické, neživé. Připravovat plány loupeže a loupit je rozdíl, ale jak pro koho:-) na tv produkci super, v kině lepší průměr... 70% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama