Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv McGowanová skončila na akademii a je přidělena k detektivům Hartigenovi a Steveovi Turleyovi. Ještě než stačí kolegy pořádně poznat, je Hartigen zabit. Zatkli motorkáře, kterého zavřeli do opancéřovaného auta, ale motorkář auto rozpáral, jako by bylo z papíru, zabil řidiče i detektiva Hartigena a utekl z auta v podobě vlka. McGowanová nechápe, co se děje, a tak jí Steve Turley vysvětlí, že byla přidělena do zvláštního utajeného oddělení, které se zabývá vlkodlaky. McGowanová tomu nevěří, ani když jí Steve vezme za Mary, která je také vlkodlak, ale vlkodlak ochránce, jenž je na Zemi téměř jedno tisíciletí a chrání lidi před rozmnožením zlých krvelačných vlkodlaků. Mary je nablízku dívce Josii, která má už brzy poznat, že není jen tak obyčejnou dívkou. Josie je totiž vhodná k páření a rozmnožování pro krvelačný druh vlkodlaka... Turley s McGowanovou jsou v restauraci, kde pracuje Josie, a když jde McGowanová na záchod, je napadena vlkodlakem. Turley zavolá záchranku a jde se podívat za Mary, která leží také v krvi. Mary žádá Turleye, aby ochránil Josii a zabránil jí v dotýkání se jiných lidí, jelikož tak na ně přenese svůj pach a vlkodlak je posléze zabije. Hned na to Mary zemře a Turley okamžitě donutí Josii, i přes námitky jejího přítele Toma, aby jela s ním. Cestou domů Turley vysvětluje Josii, kdo byla Mary – a hlavně proč jí byla nablízku. Josie je vyděšená, ale Turley potřebuje, aby byla silná, jelikož ji ještě čeká proměna, která podle Mary již začala. Josie jde hned po příjezdu k Turleyemu do koupelny, jelikož se cítí divně, a když Turley do koupelny vstoupí, vidí, jak drsná a bolestivá proměna je. Jakmile je proces změny dokončen, odnese Josii do pokoje. Vlkodlak mezitím v nemocnici usmrtil McGowanovou. Turley si uvědomí, že v ohrožení života je každý, koho se Josie dotkla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ááá místní kritici zase jednou nerozdejchali, že někdo točí zábavné béčko. Je sice pravda, že počítačová proměna na vlkodlaka je zaručeně nejnepovedenější proměnou, co jsem kdy viděl, ale bože, no tak nebyl rozpočet. Příběh, že je krávovina? No a? Není to přece film, kterej vás má dostat moudrejma dialogama. Zábavné to je, krvavé taky, Kane "Jason" Hodder stále budí respekt a kromě krásného lesbického tance při měsíčku se dá koukat i na jiné pasáže filmu. Třeba na masakr na policejní stanici, překvapivou návštěvu v nemocnici nebo zdrhání před vlkoušem do skladu. I ty dvě holky v temné uličce byla fajn scéna. Vlkodlak vypadá hrozně, vlkodlačice lépe, ale tvůrci svůj film neberou vážně a na rovinu ho servírujou jako nenáročnou oddechovku na večer. A to plní v pohodě. Dal bych tři, ale když vidím samej odpad...tak just nadhodnotím :-D ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak film sám o sobě za moc nestojí, ale odpad to pro mě není. Počítačové efekty jsou sice děs a hrůza, nic horšího jsem u vlkodlačích filmů asi neviděl, ale už jen kvůli tomu bombastickému svůdnému tanci musím zvýšit své hodnocení. Holkám to slušelo, erotické jiskření z toho jen vyzařovalo a když už nic jiného, tak tahle scéna je pastva pro oči. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Idem po stopách vlkodlačích filmov a vyzerá to, že všetky dobré filmy som už videl. Lebo po hroznom Werewolf: The Devil's Hound, tento tiež nie je žiadne terno. Ale aspoň má v pohode kameru čo ten rozhodne nemal. A má i sympatickú herečku i keď jej herecký prejav nestal za nič. To je k pozitívam, ale negatíva prevažujú. Nielenže herci nehrali nič, scenár bol neoriginálny, ale i maska a premena na vlkodlaka bola hnusne digitálna. Takže slabé 2*. ()

s.e.p.p odpad!

všechny recenze uživatele

!! SPOILERY !! ,,Abys ho zabil, musíš ho střelit stříbrnou kulkou........ do oka." Hodně laciná výplň nočního televizního programu, u které se počítá, nebo hlavně doufá, že se na ni snad nikdo nepodívá. Film o blonďaté servírce se samozapínací halenkou, která zjistí, že po městě pobíhá vlkodlak v říji... a ji si vybral za družku. Družku, která mu má porodit kopu křížených vlkodlačích zmetků, kteří vyhladí populaci a svět, tak jak ho známe, přestane existovat. Naštěstí je tu ale drsný policajt. Policajt s tužidlem tak pevným, že by mu účes vydržel až do druhého dílu, policajt, kterému tu noc vlkodlak roztrhal už dva parťáky. Policajt, který naši malou servírku ochrání....podle vlkodlačí příručky ji vystaví záři úplňku, aby zabránil její trvalé proměně v animovanou postavičku, měnící se ve vlkodlaka. Blondýnka nakonec vezme stříbrné kulky do svých rukou a po nekonečném finále zastřelí plyšáka na střeše policejní stanice sama.... do oka. Zapomněla ale na dost důležitou věc. Vlkodlak má ještě jedno oko a to v samotném závěru, těsně před nástupem titulků, v márnici otevře... žeby sequel? ,,Nevím jestli po tom všem co se stalo, dokážu zůstat tady. Říkala jsem si, že bych si zajela třeba k moři." ()

Vanguard77 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film už jsem tu dlouho hledal, neboť v sobě nese poselství. Poselství o tom, jak příšerný zpackaný film dokáže být. Jednou jsem zahlédl v programu název Temný vlk a říkám si: "Horor s vlkodlaky, no proč ne, vlkodlaky můžu, nahraju si to a podívám se." A to byla ta největší chyba, jakou jsem kdy ve vztahu s filmy udělal. Pocity po shlédnutí tohoto "filmu" (tohle si označení film snad ani nezaslouží) byly především pocity naprosto zabitého času a také nalezení nejhoršího filmu, co jsem kdy viděl. Samotná zápletka... Pro Krista pána, takovouhle ubohost by snad nesvedli ani ty největší scénaristické nuly po lobotomii.Vlkodlak motorkář byl neskutečně patetický, triky a efekty by strčil do kapsy i Bert a Ernie a hlavní hrdinka Josie byla tak neskutečně neschopná herečka, že jsem si během celého filmu nedokázal odpustit výroky jako "Bože, ta je ale vypatlaná". Jenže taková není jen hrdinka a vlkodlak, takový je celý snímek. Nuda a zoufalství, prvotřídní odpad. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama