Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie, která zobrazuje americký sen, tak jak vypadal v šedesátých letech: mládí, krása, peníze a sex v Jižní Kalifornii. Newyorský turista Carlo Cofield (Tony Curtis) to vše objevuje na jedné pláži ve společnosti krásné Malibu (Sharon Tate). (Morien)

Recenze (6)

RPupkin 

všechny recenze uživatele

Dost slabý film, který drží nad vodou sympatický Tony Curtis. Vtipných momentů je v této scénářem nepolíbené sex comedy s prvky beach party filmu jen poskrovnu. I když mám jinak v oblibě rozpustilost a spontánnost šedesátkových filmů, čeho je moc, toho je příliš. Nemohu si pomoci, ale poněkud neumětelsky sestříhané pasáže z pláže (jimž dominuje Sharon Tate na trampolíně) evokují svým pojetím propagační film z Německa třicátých let lákající k rekreaci na Rujáně. Celkově vzato: za mě palec dolů, 30 %, nechci vidět znovu. [viděno v dubnu 2021 | komentář #16] ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Milá, nenáročná, místy lehce hloupá komedie....ale mnohem lepší než spousta současných komedií...plus příjemná atmosféra Kalifornie 60.let, slunce, moře, hezká těla.... ()

Reklama

Visáč 

všechny recenze uživatele

Bezstarostné šesťdesiatkové matro. Kalifornia, pláže, kulturisti... Tony Curtis vtedy točil podobné kusy ako na bežiacom páse a je v roli chlápka, ktorý sa zapletie medzi pracháčov a ženštiny, jak ryba vo vode. Ku koncu tomu dochádza dych, ale Lathrop vojíždí kamerou Sharon Tate tak mohutne, že im to odpustíte. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Jednoducha zalezitost, ktora potesi svojou nevinnostou a neskodnostou, ale uplne najviac potesi velmi atraktivnym hereckym obsadenim, ale hlavne californske plaze plne krasnych dekoltov. Sharon Tate velmi vazne ohrozuje Claudiu Cardinale v rebricku najkrajsich zien 60tych rokov, ale doslova to brat netreba, usadzuje sa s istotou na druhe miesto. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama