Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Striptýzová tanečnice Gina je po svém vystoupení napadena v motelu a během přepadení je zabit její přítel. Nešťastná Gina se snaží s celou událostí vyrovnat, a proto se rozhodne odjet pryč z města. Vděčně přijímá nabídku důvěryhodného kapitána Krebse (Dennis Hopper), že ji odveze na autobusovou zastávku. Gina ale nikdy do autobusu nenastoupí. Krebs ji unese a uvězní ve svém opuštěném domě. Domnívá se, že jedině tak může napravit její špatnou minulost a ochránit ji před způsobem života, který doposud vedla. To, co potom následuje, je smrtelný souboj mezi únoscem a obětí... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (12)

claudel 

všechny recenze uživatele

Komorní příběh, v podstatě se čtyřmi herci, kterým vévodí démonický Dennis Hopper. Devadesát minut poctivého psycho thrilleru. Mladá striptérka, která se stane obětí trestného činu a neštastnou náhodou se dostane do spárů šíleného policisty, který se jí snaží převychovat. Systém udělování bodů za to, že bude poslušná, mě hodně pobavil. To se scénaristovi povedlo, taková obsese disciplínou a pořádkem jen umocňuje šílenost hlavní postavy. Asia Argento pro mě nadále zůstává nebývalým zjevem mezi současnými evropskými herečkami. ()

davidek 

všechny recenze uživatele

Čekal jse od filmu víc. Dennis Hopper sice perfektní i ostatní, ale chyběl mi ve filmu náboj. Takové jako, že to někdo vypráví. Navíc opět takové malinké blbosti jako když Gina utíká, nezavře dveře . . asi by měla potom větší náskok a nebo když jí ten hodný policista vytáhne z vody je stále zády k šerifu Rockovi-poručíku Krebsovi. A pár dalších. Divák není blbec, divák má oči. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Sníek postavený na magorovi, který dělá poldu a unese holku, kterou právě přepadnou. Uvězní jí u sebe doma ve sklepě kde má udělanou celu a vězní ií tam rok. Do toho je tu jeho kolega , který po té dívce pořád pátrá až mu dojde, že asi ten by něco mohl vědět. Polda si rovněž hraje s mánáskama na šerifa Rocka a dělá dětem představení, jenže to sleduje i učitelka(či co to bylo), která je z toho celá hotová a přes šéfa ho "donutí" udělat si na tom kariéru. Když pak jednouse podaří holce utéct z klece do lesa, tak tam ona ženská letí vrtulníkem a natáčí dokument o šerifovi Rockovi do tv. A vidí jak se tam sápe na na holku. Jede za ním, jelikož si zapoměl klíče a vidí tu holku v kleci a naží se poldu vydírat, jelikož je rovněž hrablá jako on a je do něj zabouchlá.(jo když se potká magor s magorkou to je věc teda) Dopadne to jak jinak než dobře pro vězněnou holku. Film není špatný, ale má sklon nudit a to je velká chyba. Děj se velmi málo posouvá do předu a zvrat se v podstatě nekoná běhen filmu žádný až v závěru. Máš teda tak 40 bodů. ps- nechápal jsem tu holku, když mu vzala dráhu že se někde v lese neschovala do křoví nikdy by jí tam nemohl najít a pomalu se mohla přesouvat dál pryč do bezpečí. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Naprostá ubohost film téměř o ničem. Režisér si asi myslel, že má po ruce skvělého herce čímž Dennis Hopper je a role, kterou zde hraje je mu šitá přímo na míru, ale jak může film fungovat, když chybí pořádnej scénař a nějakej děj. Film téměř bez kapky napětí. Nechápu proč herec jako Hopper leze do takových slátanin. A ta jedna hvězda je jen čistě za něj. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama