Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bojovník Wai Chi (Lik Cheung) musí pomstít smrt svého otce, kterého zabil klan bratrů v čele s jejich nejlepším bojovníkem (Jang Hwang Lee). Nejprve se však Wai Chi musí mistrně naučit bojové umění zvané 8 Gods. (Epistemolog)

Recenze (2)

miklaras 

všechny recenze uživatele

36 Deadly Styles je produkt Taiwanu, takže má stejně jako ostatní filmy taiwanské provenience trochu amatérský a laciný vzhled. Režisér Joseph Kuo Nam, Hung ale dokázal vždycky v rámci omezených možností točit dobré kopačky, které nekladly na diváka velké nároky. Cheung Lik v hlavní roli nemá charismatu na rozdávání, což plně vynahrazuje Hwang Jang Lee se svou padoušskou vizáží. I tentokrát se mu tvůrci pomstili šedou parukou, ale i ta má své kouzlo. Film je hlavně o soubojích, které mají dobrou kvalitu, Lee Chiu Jun se s choreografií docela mazlil. Mezi 36 styly by se mělo objevit i tai ji, které člověk dost marně hledá, ale to nakonec zas tak nevadí. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Bezesporu jeden z nejhorších snímků Josepha Kuoa. Jeho tvorba se dá mírně řečeno považovat jako silně inspirovaná jinými filmy. Což bych i přes ukradnutí si ústřední melodie z Růžového pantera jako vždy u takovéhoto filmu zvládl, ale tady to nešlo. Naprosto nestruhující souboje, nelogický děj a to vše v nudném prostředí s nezajímavými herci. Jen snad Bolo Yeung s parukou vyčnívá, bohužel teda jenom tím vzhledem. A Hwang Jang Lee tu má jen větší cameo, navíc taktéž s špatně padnoucí parukou. Snad už kvalitou v dalších filmech co mám před sebou Kuo neklesne ještě víc. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama