Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco se lovec zločinců Jersey Bellini dohaduje se svou parťačkou B.B. o způsobu jak pokračovat, zločinec, kterého právě pronásledují, se dopustí dalšího zločinu jako člen bandy, která přepadne a vyloupí klenotnictví. Zatímco Jersey chce pokračovat podle původního plánu, B.B. chce zakročit hned a překazit loupež. Racionálněji uvažující B.B. sice kolegu přesvědčí, ale při akci je postřelena, což vyčítá Jerseymu, protože místo aby ji kryl, honil muže, za něhož měli dostat zaplaceno. Překažená loupež značně poškodí reputaci mimořádně ambiciózního mafiána Petera Carlose a naštve jeho šéfa Walda. Carlos slíbí, že potrestá ty, kteří loupež zmařili a pošle nájemného vraha Tylera, aby vyhodil do vzduchu Jerseyho domov. Ten sice skončí v troskách, ale společně s B.B. se mu podaří Tylera dopadnout a přestože ho předají policii, odmítá zabiják prozradit, kdo ho najal. Zanedlouho Jersey zjistí, že mafie najala dalšího zabijáka, bývalého policajta Chucka Ramseyho, aby ho zabil. Také s ním se Jersey dokáže vypořádat, potom však s B.B. narazí v odlehlém skladišti na poradu významných mafiánských bosů a musí se postavit silné početní převaze. Jersey je Waldovými muži zajat a je na B.B., jestli se mu podaří vyváznout živému. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Profesionálny lovec 2 si celým nasnímaním nezaslúži slovko profesionálny. Absurdity v rovine hereckej, príbehovej, streleckej, twistovej. Pozerať sa na streľbu na 3 metre s vypálením všetkého čo máte, na hŕstku absolútnych nímandov v roli podsvetia, na úbohú prepletenosť postáv a zrád je nad rámec osobnej rovnováhy a deštrukcia mysle prichádza už s úvodom a trápnymi humornými hláškami. Rozdávanie pästných súbojov či už žien, zloduchov alebo Michaela, ktorý kedysi chcel byť dobrý herec, je jedným slovom úbohé a tak drasticky amatérske, že doslova každý úder bolí – v rovine trápnosti. Kanadsky nudná akčná zlátanina bez štipky umenia ale s poriadnou dávkou amatérčiny. (videné 09.06.2020, FilmBox archív) ()

EddieIron odpad!

všechny recenze uživatele

To se vám takhle poštěstí, že máte zánět sedacího nervu, který vás velmi často vzbudí uprostřed noci. Následně neprozřetelně zapnete televizi a tam právě začíná tenhle film. A už přibližně v půlce si říkáte, co jste komu udělal, že nestačí ta bolest, kterou musíte vytrpět, teď ještě navíc taková hrůza na obrazovce. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Rádoby akčně-komediální výkon klauna Míši bych nejraději okomentoval slovníkem nepojištěného dlaždiče s Touretteovým syndromem, kterému zrovna spadla na palec patnáctikilová dlaždice, ale kvůli Tonymu Curtisovi zachovám dekorum a napíšu jen, že nikdo není dokonalý... U jmen Dudikoff či Hasselhoff mě napadá, že ty poslední tři písmena jejich příjmení jsou návod, do jakého módu už dávno měli uvést své herecké kariéry.. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Po tom hodnocení co je tady a těch komentářích jsem si řekl, že se na to podívám, když mám možnost, protože to vysílala TV nova. A měli jste všichni pravdu. Je to fakt otřesné po všech stránkách hlavně ty souboje ty byli tak směšné, že jsem se musel smát. Jednu hvězdu dávám jen za Dudikoffa, kterej mi připadá, že se snaží hrát a na tom jeho xichtu dokáže ukázat grimasu, která se zrovna hodí do emoční situace a dokonce se umí normálně usmát a nevypadá to jako křeč ( například u jeho kolegů jako Van Damme, Lundgren a možná i Stallone s Arnoldem, ale ty bych nezmiňoval, protože ti něco dokázali, ovšem myslím jen poslední dva zmiňované). Dudikoff se mi prostě líbil jako herec a myslím si prostě, že hrát možná i trochu uměl, ale vlezl do takových "sraček" a tím si podepsal ortel. Škoda. Mohl bejt vyjímka mezi akčníma hercama a mohl se pyšnit tím, že hraje. Ovšem co mě zde v tomto filmu maximálně iritovalo byla postava Lisa Howard, je to především strašně nepřitažlivá žena a jako herečka je na odpis. Zbytek nehodlám komentovat. Zkrátka kdo viděl ví a kdo neviděl uvěří zdejším komentářům a hodnocení a neudělá takovou blbost jako já a raději půjde spát než aby ztrácel necelé 2 hodiny života kvůli této odpornosti. ()

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Šéf inspektor Clouseau má svůj americký klon - jmenuje se Jersey Bellini a je to lovec lidí... A místo Kató má parťačku B.B. (asi Brunette Bitch)... Jako parodie to bylo k popukání, ale oni to páni tvůrci bohužel asi mysleli vážně... Při scéně, kdy si Dudikoff vzal plážový slunečník - coby štít proti kulkám - jsem vypnul TV ! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v kanadském městě Vancouver od 17. června do 16. července 1996. (GASTON73)

Reklama

Reklama