Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen zvláštních jednotek armády USA Chris Vaughn (Dwayne "The Rock" Johnson) se vrací do rodného města, aby ve svém životě pokračoval tam, kde ho přerušil pro vojenskou kariéru. Kdysi idylické místo nachází drasticky změněné - v ulicích vládnou násilí a drogy. S roztrpčeným, pomstychtivým Chrisem se do města znovu vrací zákon. Na to, aby dal věci znovu do pořádku, potřebuje partu odhodlaných chlapů i svůj tvrdý vojenský výcvik. Jemu samotnému stačí nástroj tak prostý a pádný, jakým je pořádný kus dřeva... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neni to tak uzasny jako Rockovo dalsi film Vitejte v dzungli, ale presto sem se u toho dost bavil. Samozrejme, ze to je becko se vsim vsudy, ale fakt zabavne natoceny. Ma to predvidatelnej dej, celkem jednoduchej scenar, ne moc uzasny herecky vykony, ale proste to je pohodicka. Navic Rock je fakt drtic a dokaze to slusne rozjet. Samozrejme nesmi chybet komicka postavicka, tady zastoupena Johnny Knoxvillem, ale spolu s Rockem jsou slusna dvojka. Prislo mi to jako takovy akcni drama (i kdyz to zni dost divne). Nakejch bitek nebo prestrelek tady moc neni (coz ani moc nevadi, protoze Bray je celkem zrucnej reziser), ale kdyz jsou tak jsou hodne dobry. Vsechny bitky pusobi docela syrove, proste se naserou a dou si rozbit hubu, zadny salta nebo podobny blbosti a poslednich 20 minut je hodne slusnej masakr. Neni to kdovijak uzasnej film, ale fakt sem se dobre bavil a proto ty ty 4* zaslouzi. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Skvělé, jako malej jsem to miloval. Kráčející skála je jeden z několika filmů, kvůli kterým jsem zbožňoval the Rocka ještě předtím, než se prosadil v širokém měřítku. Nic hlubokomyslného, to opravdu ne. Film si na nic nehraje a jde přímočaře za svým, vesměs akčním pojetím příběhu, a to i ačkoli má za zády ten skutečný. O ten se však zřejmě jen malinko otírá, jelikož je primárně přizpůsoben Dwaynovi na ruku a on se tak může náležitě vyřádit. Nebyl by to však Rock, kdyby u sebe neměl parťáka, který má za úkol občas odlehčit atmosféru a tím se pro tento film stal Johnny Knoxville, což je podle mě dobrá volba...90% ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem dokonce i o pěti hvězdičkách, ale bohužel ta délka filmu je strašná. Až mě to samotného překvapilo. Nějakých 67 minut je hrozně málo. Zakoukáte se totiž a najednou už běží závěrečné titulky. A to jsem si vždycky stěžoval, že režiséři zbytečně natahují filmy např. na 120 min. a tím pádem mě uspávají. Tady je to pravý opak. Jinak abych jen nekritizoval délku filmu, tak musím pochválit hlavního hrdinu Dwayna Johnsona. Zvládl to bravůrně a ta kráčející skála z něj přímo trčí. Je to pro mě překvapení mezi akčními filmy, moc jsem od toho nečekal a i když to už bylo párkrát reprízováno v TV, tak jsem to viděl až nyní na DVD a nelituji koupě. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Walking Tall ma zaujal svojím prostredím a postavami. Bývalý voják sa vracia z armády do rodného mesta, kde postupom filmu zisťuje čo sa všetko zmenilo.A je toho veľa! The Rock ma v tomto filme presvedčil, že je slušný herec, svoju rolu zahral dobre. Potom sa z neho stáva šerif mesta a spravedlnosť bere do svojich rúk. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ach jo, kdyby ono to tedy bylo alespoň trochu vtipné, když už je to tak neskutečně nablblé. Jenže senzační Vítejte v džungli holt pan Skála podle všeho nepřekoná. Odpadem po něm mrsknout nechci jedině díky svižné scéně s trámkem. Dejte mi ale do ruky lopatu a zbylých 99% filmu pohřbím pěkně hluboko do země. A rád. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Okres Kitsap County v štáte Washington má v skutočnosti veľmi nízku kriminalitu. Nemožno sa teda čudovať, že sa niektorým obyvateľom "reklama" vo filme nepáčila. (ČSFD)
  • Protože ve filmu hrají klíčovou roli fyzické střety hlavního hrdiny s jeho osudovým protivníkem Jayem Hamiltonem, bylo důležité obsadit do této role herce, odpovídajícího silou a schopnostmi Dwayneu Johnsonovi (Chris Vaughn). Ideální volbou se ukázal být Neal McDonough, který si v mládí vytrénoval fyzičku coby hvězda baseballového týmu Syracuse University. (duklak2)
  • Na začátku filmu hraje píseň „Midnight Rider“ od Gregga Allmana. Během striptýzu v kasinu hraje „Fire“ od Ohio Players. Když přijede Chris (Dwayne Johnson) za Rayem (Johnny Knoxville), tak z rádia hraje „Five Feet High And Rising“ od Johnnyho Cashe. Když jsou Chris s Deni (Ashley Scott) na policejní stanici, tak hraje píseň „Blue Monday“ od Flunk. Na konci filmu hraje „Feelin' Alright“ od Joea Cockera. (Duoscop)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama