Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen zvláštních jednotek armády USA Chris Vaughn (Dwayne "The Rock" Johnson) se vrací do rodného města, aby ve svém životě pokračoval tam, kde ho přerušil pro vojenskou kariéru. Kdysi idylické místo nachází drasticky změněné - v ulicích vládnou násilí a drogy. S roztrpčeným, pomstychtivým Chrisem se do města znovu vrací zákon. Na to, aby dal věci znovu do pořádku, potřebuje partu odhodlaných chlapů i svůj tvrdý vojenský výcvik. Jemu samotnému stačí nástroj tak prostý a pádný, jakým je pořádný kus dřeva... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Walking Tall ma zaujal svojím prostredím a postavami. Bývalý voják sa vracia z armády do rodného mesta, kde postupom filmu zisťuje čo sa všetko zmenilo.A je toho veľa! The Rock ma v tomto filme presvedčil, že je slušný herec, svoju rolu zahral dobre. Potom sa z neho stáva šerif mesta a spravedlnosť bere do svojich rúk. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Viděno snad stokrát. Krátká stopáž nedovolí vydechnout, akční scény famozní, hlavně souboj v casínu, kde to Rock kosí trámem. Překrásná muzika, nezapomenutelné intro (průchod městem za doprovodu skladby Gregga Allmana), super hereckej ansábl, hlavně Ashley Scott je kus. Asi nejlepší Rockův film, nic mi nevadilo. Zajímavé je však, že mě právě to intro a závěr (za doprovodu skladby Joa Cockera) bavili nejvíc. I humor, kterej zde je, mě nadmíru bavil. Nemám co bych vytkl, film kterej u mě zlidověl. ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Tenhle kráčející maník mne nezklamal. Čekal jsem oddechovou bezmyšlenkovitou zábavu a to mi pan Rock stoprocentně splnil. Naprostá bezduchá mlátička, která má koule a pěkně odsýpá. Místy jsou tu sice zbytečná místa, ale naštěstí netrvají dlouho, i když akce by mohlo být o trochu více, protože jak celý konflikt ve filmu začne, tak rychle i skončí a já jako srávný chlap nestihnu dožehlit prádlo. (7/10) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Rock sa snaží obnoviť slávu klasických akčných nárezov v štýle Schwarzeneggera z osemdesiatych rokov. Svojou postavou síce Arnieho nedobieha, no myslím, že výberom žánru, akčnou nadupanosťou a takisto príjemnejším herectvom sa mu to určite darí! A jeho filmom budem len rád, len keby ostal v podobnom žánri. 80%. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Ze tří filmů, co jsem s Rockem viděl (ještě Král Škorpion a Vítejte v džungli, nepočítám Mumii se vrací), se mi tento líbil nečekaně nejvíc. Film je svižný, má slušného záporáka, akční scény jsou také slušné a celé je to prostě tak nějak dost dobré. Jediné, co na toto mohu říci Rockovi, je jen tak dál, hochu. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Kevin Bray chcel, aby sa Dwayne Johnson (Chris Vaughn) namiesto ''klády'' oháňal baseballovou pálkou. Sám The Rock ale chcel iba ''kládu''. Ako kompromis mu ale dal prirobiť rukojeť. (ČSFD)
  • Dwayne Johnson (Chris Vaughn) se ve většině případů nenechal zastupovat kaskadérem. Jen v některých nebezpečných scénách za něj zaskočil jeho bratranec Tanoai Reed. (vlachino)
  • Na začátku filmu hraje píseň „Midnight Rider“ od Gregga Allmana. Během striptýzu v kasinu hraje „Fire“ od Ohio Players. Když přijede Chris (Dwayne Johnson) za Rayem (Johnny Knoxville), tak z rádia hraje „Five Feet High And Rising“ od Johnnyho Cashe. Když jsou Chris s Deni (Ashley Scott) na policejní stanici, tak hraje píseň „Blue Monday“ od Flunk. Na konci filmu hraje „Feelin' Alright“ od Joea Cockera. (Duoscop)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama