Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kocoura Garfielda má každý rád. Válí se v křesle, kouká na telku a pochutnává si na svých oblíbených lazaních. Sem tam se pustí do svého páníčka Jona, i tak je ale králem vlastního vesmíru. Jednoho dne vezme Jon Garfielda k překrásné veterinářce Liz Wilsonové, odkud si přinesou domů malé vrčící nic, co běhá za vlastním ocáskem a které Garfield k smrti nenávidí - pejska Odieho. Tenhle malý ničema si může doma dělat, co chce: neustále bezdůvodně štěká, hloupě naráží do zdí, ale zdá se, že Jon je z něj úplně vedle a všechno na světě mu projde. Garfieldova mise je jasná - dostat čokla z domu! A tak když se Odieho zmocní zvrhlá místní celebrita Happy Chapman, jeden by si myslel, že se Garfieldovi uleví. Ten se však k překvapení všech vydává na záchranu svého štěkajícího a všekousajícího přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (341)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná komédia, aj keď to bola totálna hlúposť. Garfielda poznám z detstva, ako malý som si vystrihoval z novín krátke vtipy s ním, navyše mačky alebo kocúri patria medzi moje obľúbené zvieratá. Naivitu tomuto filmu však nemožno uprieť, je to detské, komerčné, dej slabý, proste zle poňatý film, ktorý sem tam pobaví, no nijak extra. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kreslený Garfield je parádní zábava pro každého bez rozdílu věku, která se ale v hraném filmu změnila na stupidní a idiotskou šaškárnu s cílovkou kolem deseti let, kde už dvanáctileté děti koulí znuděně očima. O nějakém zajímavém scénáři se samozřejmě také nedá mluvit, takže je z toho nakonec jenom strašná sračka. 30% ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(4/10). Jelikož se jedná o film, který formoval moje dětství, tak jsem s hodnocením trochu mírný. Chápu rozhořčené recenze, ale pro mě má ten film jakési kouzlo. Určitě má každý z vás některé filmy, které i když tam ta kvalita prostě není, tak na ně nedají dopustit a pro mě je film Garfield právě tímto filmem. Nemůžu vyvrátit, že je to místy vážně hloupě a ta hodina čtvrt se až děsivě vlekla, ale sálá z toho na mě obrovská nostalgie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Teda nečekal jsem, že to bude dobré, ale na filmu s Garfieldem je jediné dobré vlastně to, že ho mluví Bill Murray a že si zachoval takový ten svůj cynismus. Jinak je ale castingové obsazení příšerné a jednoduše nefunguje. Tohle není pocta komiksu, tohle má být ptákovina pro celou rodinu, ale vlastně pro nikoho. ()

MoiJe odpad!

všechny recenze uživatele

Komiks je susususuper, ale film teda úplne o ničom, ako výberom vtípkov, hlavnej línie deja i spracovaním Garfielda samotného. To radšej čumieť do mrazáku ako ešte raz na tento film. PS: Celkom by ma zaujímalo, aká bola cieľová divácka skupina. Komiksáci nie, dospelí nie... no, možno deti, ale keď už mačička a psíček, radšej všetkými packami za Cats and Dogs. PPS: Jeežišku, teraz pozerám, že je na júl plánovaná dvojka. To fakt 1 niečo zarobila? ()

Galerie (114)

Zajímavosti (17)

  • Podle Billa Murrayho přijal herec nabídku na nadabování kocoura Garfielda jen proto, že si špatně přečetl jméno scenáristy. Scénář filmu napsal Joel Cohen, Murray si ale myslel, že vidí jméno Joela Coena - poloviny slavného bratrského dua. (Nin)
  • Poprvé se kocour Garfield objevil v novinovém stripu Jima Davise 19. června 1978. V čase vzniku tohoto filmu se objevoval ve 2 570 novinách po celém světě a denně jej četlo přibližně 263 milionů lidí. (imro)

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (více)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (více)

Reklama

Reklama