Reklama

Reklama

Murphyho zákon: Šílený šampion

(TV film)
  • Velká Británie Murphy's Law: Manic Munday
všechny plakáty

Obsahy(1)

Kulečník je hrou gentlemanů. Tedy lépe řečeno, býval jí. Dávno už se totiž stal hrou lidovou z nejlidovějších, neboť kulečníkové stoly najdeme dnes - zejména na západ od našich hranic - v každé druhé hospodě. Ale především se stal velkým byznysem. Vytipovat, kdo se stane vítězem některého z těch nesčetných oficiálních i neoficiálních mistrovství, pohárů a soutěží, může hodit docela slušný balík. A velmistři tága si jsou své ceny velmi dobře vědomi. Alespoň ten, jemuž má Murphy dělat v průběhu jednoho šampionátu ochranku, zrovna vlídností a vstřícností neoplývá. Dokonce by se dalo říct, že je to namyšlený fouňa. Murphy si už ovšem dokázal ochočit jiné čímany - a to jim ani nemuselo jít o život... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Jako další Murphyho případ jen lehce nadprůměrné, ale vše povyšuje jeho setkání se ženou - hlavně to dává sérii další rozměr a spád. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celá tato série je lehce(v některých dílech i více) nadprůměrná.Tento díl je jeden z těch velmi nadprůměrných.Sice jsem neviděl všechny díly,ale hlavního pedstavitele jsem si "zamiloval" i tak ()

Reklama

Reklama