Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James Bishop, mladý idealistický doktor, zjišťuje, že jeho vysněná práce je ve skutečnosti jeho nejhorší noční můrou. Když jeho pacienti začínají umírat za velice podivných okolností, začne podezřívat svého nadřízeného Dr. McCorta. Ale pravda je mnohem děsivější než si vůbec dokáže představit... (oficiální text distributora)

Recenze (43)

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Co k tomu jako napsat? Sice vím, že se film dá natočit prakticky zadarmo, ale do tohohle někdo investoval peníze? Pravda, stejně jsem si to koupil, takže to asi účel splnilo, ale... Že do toho šli všichni ostatní by se dalo pochopit, ale Bruce Payne? Ten nuevěřitelný sympaťák? To potřeboval rychle nějaké doláče pro dceru na rovnátka? Ten film mě neskutečně uspával, musel jsem si některé části často vracet, takže je možné, že mi unikla nějaká důležitá skrytá pointa, ale ten příběh je o ničem. Nebo jsem aslespoň nepřišel na to, k čemu to všechno nakonec vedlo. Film tak špatný, že nejzajímavější na něm je dost jednoduše a amatérsky ztvárněný Satan, přesto dobře vypadá. Brrr, tohle byl opravdu zážitek. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ježiš takhle jdu jednou z práce domů a sednu si k pc a koukám po obalech co si tak pustím, no a jelikož jsem si řekl HOROR tak jsem vrazil do pc první na co jsem narazil. Mám rád filmy které jsou z nemocnic, jsou takové správně atmosférické, no a tak to dopadlo že jsem se celkem bavil, sice bych to možná zkrátil ale ani jednou jsem se nenudil a to jsem přišel z práce pozdě v noci. No pěkný film před spaním.(BTW ten film má kolem 82 minut kde vzaly těch 98?) ()

Reklama

záplata odpad!

všechny recenze uživatele

No tohle tak to moh natočit akorát jeden z toho ústavu co tam byly samí debilové a blbci vždyť v tom bylo hodinu a půl nudy a nic víc a ještě tak debilní konec. Jestli to někdo chce vidět tak na to ani koukat nemusí jestli chcete tak já vám popíšu o čem ten takzvaný film nedej bože horor je vezmu to od začátku vyleze zmetek obtiskne tlapu zaleze nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda vyleze zmetek obtiskne tlapu zaleze nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda vyleze zmetek obtiskne tlapu zaleze nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda,nuda vyleze zmetek jeho oběť a hlavní tzv. hrdina uteče zažene zmetka zmetek zaleze a hrdina uteče a zcvokne se. A ještě za celý film nevystrčí paty z blázince no Prostě je to Béčko svelkym BBBBBBBBBBBBBB!!!!! a tak nejde dát nic jiného než odpad!. ()

tron 

všechny recenze uživatele

SATANA som v požičovni obchádzal celý rok, no vždy ma odradil odpudivý obal DVD. Nakoniec som neodolal - a výsledok? Pre fanúšika hororu to nebolo najhoršie, škvár vyzerá inak (INTERMEDIO, ALTERED SPECIES). Napriek naturalistickému prológu (amputovaný jazyk, Satan) stavia v prvom rade na tiesnivej atmosfére osvedčeného žánrového prostredia (blázinec), kde sa nevie, či väčšiu pomoc potrebuje pacient, alebo jeho doktor. Takisto herecké výkony neboli z tých najhorších (i keď si nie som istý, čo tam robil slepý ošetrovateľ). ()

Sunwheel odpad!

všechny recenze uživatele

Z éry videokaziet si pamätám obal tohto filmu, ktorý som mal v hlave toľké roky. Nejakou náhodou som narazil naň znova a dal mu šancu. Podľa názvu som očakával aspoň vtipnú somarinu. Neviem či autor chcel skutočne natočiť horor a nedostal na to peniaze, ale dať hneď na začiatok filmu vysvetlenie mi príde akoby režisér bol jeden z pacientov v snímke. Napätie nehrozí, dialógy si snáď herci vymýšľali sami, odľahčujúci humor (ktorý by z toho spravil aspoň vtipné béčko) chýba a to akože monštrum snáď nevydesí ani náboženského sociopata. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Norwalku v Kalifornii a v Racine ve Wisconsinu v USA. (rafix)

Reklama

Reklama