Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie-Dominique (Sophie Marceau) má za manžela nepříjemného a sebestředného Bertranda (Vincent). Bertrand pracuje ve velké mezinárodní stavební firmě a postupem času začíná stále více svojí ženu opomíjet. Marie-Dominique tím zákonitě začíná být otrávená a najde si milence. Vše pro ni vypadá jako naprostá idylka, ale její milenec se nejen stane přítelem jejího manžela, ale začíná se mu stále více podobat... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (23)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sophie Marceau opět zazářila v romantickém snímku o ženě jdoucí za svým štěstím, která ji však zatáhla tak akorát do slepé uličky a nerozhodnosti. Vdaná žena mající věčně zaneprázdněného a nudného manžela. Co se jí tak asi honí hlavou. Příběh je soucitný mající hlavně v ženách jisté pochopení. Romantická atmosféra je držena po celé vyprávění, takže nedojde k dramatu ani k akci. Sophie je tradičně přirozená a její francouzský půvab a šarm dává za své. Příběh je vskutku jako ze života z prostředí lidí z poněkud vyšších vrstvách. Ale co na tom. Jak se říká, tohle se může stát i v horších rodinách. Příjemný film k příjemnému romantickému večeru. ()

yVANs 

všechny recenze uživatele

Moc se me libi povaha jednotlivych postav, tak "francouzska". V pulce se film opravdu trochu krecovite otoci uplne nekam jinam, ale pro cely pribeh je to velice dulezite a prijde me to daleko lepsi nez v jinych (americkych) filmech, kde by jedna polovina byla naprosto neumerne precenena a druha byla pouzita jen z nutnosti, aby film vubec daval nejaky smysl. Nektere momenty jsou sice trochu ocekavatelne, ale co vlastne jeste od romantickych komedii cekat. Film disponuje nastesti i mnoha, ne zas tak, ocekavatelnymi zvraty a dejova linie je opravdu velice vkusne rozkouskovana (zadne nahodile preskakovani casem, zadny strach). 3+ ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Veselá, rozpustilá komedie, která je pro mě příjemnou změnou po řadě nudných či hloupých amerických komediích. Francouzi zkrátka umí, jejich filmy mají svoji neopakovatelnou atmosféru. Sophie Marceau byla úžasná, oba její nápadníci taktéž. Zaujala mě taky hudba, která byla vybrána značně různorodě z různých koutů Evropy. Konec byl sice trošku zmatený, ale ve dvě ráno jsem se výtečně bavil. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si v klubu K2 rezervoval slečnu Sandru a slečnu Beatu, abych trošku projebal čas, ale po přepočítání hotovosti jsem se bohužel musel spokojit s tímhle filmem, no filmem. Sophie Marceau by se měla vzpamatovat a než ztrácet čas natáčenín podobných paskvilů, mohla by pro tenhel svět udělat něco mnohem užitečnějšího, třeba jít ke mě do postele. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Lásko moje, kde jsi? trpí hned několika neduhy. Jednak je to přílišná stopáž a málo výživné téma, takže ve druhé polovině už to vypadá tak, že režisérka neví kudy kam, a bezcílně se protlouká ke konci. Navíc herecké výkony také nestojí za moc, je z nich cítit afektovanost a nepřirozenost. Snad jen Vincent Perez jako arogantní manžel je v první půlce filmu dobrý. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Francii v Paříži, v Blonville (Normandie) a na Azurovém pobřeží. (Snorlax)

Reklama

Reklama