Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lehce adrenalinová romantická komedie, která vás vzruší. Komedio o tom kam až může být člověk ochoten zajít, když chce v loterii lásky vyhrát první cenu. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Turiec 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná komédia o dvoch párikoch zaľúbencov a jednej mafiánskej rodinke. Len veľmi ťažko zaujme niekoho natoľko, aby si po krátkom čase spomenul o čom to bolo, a či tento film vôbec videl. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Dva kámoši Ryan a Pete jsou dvojka k pohledání. Ač každý úplně jiný (Ryan je zakřiknutý makléř a Pete je na prvni pohled znalec žen), tak jejich neúspěchy u žen jsou srovnatelné. Až do dne D, kdy si oba dva najdou své lásky. A aby to neměli jednoduché (a žánru romantické komedie bylo uděláno zadost), tak Peteova dívka je mafiánská dcera (její mafiánský strýc hlídá její panenství lépe než své finance - které mimochodem dal investovat Ryanovi), a Ryanovi v cestě k lásce stojí nejen bývalý přítel, ale i ztřeštěné nápady jeho kámoše... Tuctová romantická komedie, kterých jste již viděli desítky (možná i stovky), s několika dobrými vtípky, ale většinu filmu se neubráníte koukání na hodinky a čekání až se konečně všichni vezmou a všechno to skončí... ()

Reklama

oli.G 

všechny recenze uživatele

Nepamätám sa, kedy naposledy nejaký film proste tak "preplával" okolo mňa a absolútne sa vyhol môjmu záujmu - bez toho, aby moju pozornosť odpútavalo niečo iné. A divím sa, ako rýchlo to zbehlo, vzhľadom k tomu, aká nuda to väčšinu času bola. Pár zhovievavých pousmiatí, jedno nesmelé zasmiatie a ani náznak skutočného pobavenia nejakým pamätihodným gagom. Takto slabé dve hviezdičky, z ktorých jedna pravdepodobne pôjde preč vo chvíli, keď uvidím ďalší film tohto žánru (inými slovami: nie tak skoro ;)). Vyhnite sa tomu, ako to len pôjde, a dajte si radšej fantastický BIG HIT, ktorý tomuto nakopáva zadok po každej možnej stránke - od vizuálu, cez akciu až po humor. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama