Reklama

Reklama

Recenze (1)

nooly odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak špatného, zlého a zkaženého se vidí málokdy. V hlavní roli je žena, 85letá stařenka, která srší nejapným humorem a četnými sexuálními narážkami. Během celého filmu ji obletují mladí muži, ne, že bych to paní Mae West nepřál, ale přeci jen je to dost nevkusné. Přidejte toporné herecké výkony, trapné písničky (snad jen Love will keep us together se mi líbila :), nesmyslný scénář, mizerné provedení a máme co dělat s jedním z nejhorších filmů všech dob. Nakonec se sem hodí jedna pěkná citace: Sextette je jako vážná automobilová nehoda. Je to příšerné, ale přesto nemůžete odtrhnout oči... ()

Zajímavosti (9)

  • Film vznikl jen díky tomu, že dva průmyslníci a obdivovatelé Mae West Daniel Briggs a Robert Sullivan chtěli herečku vidět znovu ve filmu. Do projektu vložili společné dědictví a společně také následně zbankrotovali. (kenny.h)
  • Žádné velké studio nechtělo film distribuovat. Produkce se nakonec ujala nízkorozpočtová Crown International Pictures, bývalého ředitele RKO Pictures Newtona P. Jacobse. (kenny.h)
  • Naslouchátko skryté pod parukou zapomětlivé hvězdy způsobovalo i komické chvíle. Vtipná byla ta, kdy se omylem naladilo na policejní frekvenci a Mae bezelstně opakovala policejní hlášení. Méně už ta, kdy producent ukončil natáčení a Mae půl hodiny trčela ve výtahu, protože ho přeslechla. (kenny.h)

Reklama

Reklama